Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.416
Cevap
55
Favori
360.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam becker z 205 harita yüklüyorum,inactive diyor nasıl düzeltebilirim.
  • selamlar....
    forumda da baktım baskayerlerede baktım ancak okadar cok yazı varki navigasyon cihazları ile ilgili aradığımıda bulamadım...
    fransadan gelen bir cihaz var elimdeTakara Navigation; Navteq On Board yazıyor üzerinde...fransızca konuşuyor ve fransa haritası yüklü...bunu türkçe yapmak istiyorum ve birde türkiye haritası yüklemek istiyorum...yardımcı olacak arkadaşlar nasıl olacağının inceliklerini anlatır ve program ve yazılımların linklerini verirlerse çok memnun olurum teşekkürler...
  • IGO8 için POI indirdim.. indirdiğim POI'yi aletin içindeki ile değiştirdim ama çalışmadı.. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Efendim navigasyon konusunda çok acemiyim. Formu gezerken çok keyif aldım. Cidden emek verildiğini gördüm. Benimde bir sorum olacak. Bir dostum DealExtreme sitesinden özelliklerini verdiğim cihaz sipariş edildi . (5.0" LCD 372MHz CPU Windows CE 5.0 Bluetooth + GPS Navigator w/FM Transmitter + 2GB Maps SD ) Bu cihaza ne dersiniz. harita yüklenebilinir mi. İlgi gösterirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar
  • arkadaslar benim 20 gün önce aldığım Piranha Pathfinder navigasyon cihazında iki sorunum var:

    1. Ekranda ana menüde bastığın yere değilde başka menülere girme, örneğin GPS'e basıyorum, video açılıyor. Bunu ürünü aldığım Electro World'de teknik bir arkadaş fabrika reseti ve ekran kalibrasyonu yaparak çözdü. Genelde bu tür cihazlarda hep olduğunu söylediler, ne kadar dogru sizce?

    2. Bu sorunum ise uydu bulması ile ilgili, bazen 15 dk bulamıyor sinyali. Normalde 1-2 dk içinde buluyor ama bulamadığı zamanlarda gideceğimiz yere zaten varmış oluyoruz. 4-5 defa basıma geldi, acaba uydudanmı yoksa cihazdanmı anlayamadım. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

    Benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmı aramızda?
  • Arkadaşlar selam,

    Benim Samsung i7500 telefonum var ve GPS özelliği var.. İşletim sistemi Android.. Bunun için kullandığınız veya bildiğiniz yazılımlar varmı.. Ben NDrive kurdum ama uydu bulamıyor.. Uydu bulamamasının sebepleri ne olabilir? Cihazın GPS potunu asıl öğrenicem?

    Teşekkürler
  • NDrive'ı lisanslı olarak mı kurdunuz?
  • navitech'in 10 gün içerisinde piyasada olacak yeni ürünleri sizce nasıl ? 3.5 “ ekranlı px 115 , 120 ve 125 modelleri arasında 15-20 liralık farklar var. bunlardan birini almak istiyorum. verilen özellikleri incelediğimde bu 3 ürün arasında küçük farklar gördüm. siz hangisini almamı söylersiniz ?

    ortak olan özellikler

    -500 mhz işemci
    -64 mb ram
    -2 gb dahili bellek
    -2009/6 başarsoft 3D harita yüklü. ( 2011 e kadar ücretsiz güncelleme)
    -atlas 4 işlemci
    -igo 8
    -müzik ve video oynatma, resim albümü, e-Book
    -windows ce 6
    -simulasyon desteği
    -hız uyarıları gösterme vs..

    arlarında farklar ise tasarım ve pil gücüyle ilgili. bir de ışık sensörü.

    pil
    px115 :1000 mAH
    px120:820 mAH
    px125 : 850 mAH

    fiyatlar ise şöyle :

    px115 :219 tl
    px120 :239 tl
    px125 :248 tl

    4.3 “ ekranlı ürünlerinde ise bluetooth hands free, fm transmitter gibi artı özellikler mevcut.




  • Şöyle bir soru sormak istiyorum. Navigasyon cihazı almak istiyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla satılan cihazların içinde Türkiye içinde birkaç şehir ve birkaçda Avrupa ülkesi var. Oysa ben bütün dünya üzerinde geziyorum. Tüm dünya üzerinde kullanmak üzere hazırlanmış cihazlar var mıdır? Yoksa bunların herhangi bir tanesi alınıp üzerine harita mı güncelleniyor. Öyle oluyor ise bu iş nasıl yapılıyor. Bu konuda bilgi vereceklere şimdiden çok teşekkürler.
  • IGO yazılımı kullanan bir cihaz aldığınızda IGO'nun desteklediği tüm ülke haritalarını da satın alıp kullanma imkanı doğuyor. naviextras.com üzerinden istediğiniz bölgenin haritalarını indirip kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navman

    IGO yazılımı kullanan bir cihaz aldığınızda IGO'nun desteklediği tüm ülke haritalarını da satın alıp kullanma imkanı doğuyor. naviextras.com üzerinden istediğiniz bölgenin haritalarını indirip kullanabilirsiniz.



    Tabiki o cihazwww.naviextras.com sitesinde desteklenen cihazlar arasında ise notunu eklemeyi unutmayalım
  • Selamlar,

    Blackberry BOLD için navigasyon programı satın almak istiyorum . Sanırım igo çalışmıyor , Garmin için ise Baytekini aradım sadece s60'lar için olan versiyonu var , Garminin global sitesinden sipariş için Türkiye gönderilen ülkeler listesinde yok. Acaba sadece Download edebilirmiyim diye temasa geçeceğim . Blackberry için Türkiye ve Avrupa haritaları olan başka bir navigasyon çözümü var mı ?
  • Navigasyon cihazları konusunda hâlâ cevabını bulamadığım çok basit bir sorum var.

    Cihazı bir kere aldıktan sonra farklı ülkelerin haritaların haritalarını yüklemek için sürekli para mı ödememiz gerekiyor?
    Ya da haritalarda yapılan güncellemeleri edinmek için tekrardan para verilerek harita mı satın alınmalı?
    Piyasada her türlü yazılım için bulunan çareler bu sektörde yok mu? Paylaşım forumları vs.

    Amerika'dan bir cihaz alsam bunu Türkiye'de kullanmak için Türkiye haritası mı satın almam gerekiyor? Tam tersi de geçerli. Buradan aldığım bir cihazı Amerika'da kullanabilecek miyim?


    Bunun dışında navigasyon cihazlarının marifetlerini de öğrenmek istiyorum. Mesela bu yaz Manhattan, NY'da çalışacağım. Orada önceden planlanmış ve çok sayıda yol kapatma durumları oluyor. Evden çıkmadan önce bu tür bilgileri cihaza yükleyip gün boyunca bu güzergahları kullanmaması sağlanabilir mi? Veyahut belirli saatlerde kapalı olan yollara göre güzergah çıkarabilir mi?

    Lütfen beni güncelleyin. Çok geride kaldım.




  • merhaba arkadaslar.
    GPS ime miopocket yazilimi yukleyip automapa haritasi ve programini acmaya calisiyorum. ama uydudan sinyal almiyor. kullanabilecegim port ve frekans bilgilerine nerden ulasirim bir fikri olan varmidir???
  • merhaba
    bende çin malı 7" gps cihazı var
    7 inch HD LCD touch screen, resolution: 800x480 pixels
    CPU: SAMSUNG 400MHZ
    GPS module: SIRF Star III
    Memory: internal 64MB flash / external SD/MMC card slot (up to 8GB)
    Operating system: Microsoft Windows CE 5
    bu cihazda igo8 çalıştıramıyorum.
    bana yardım edermisiniz.
    teşekkürler
  • su an amerikadayim burdan bir gps cihazi alsam turkiye de turkiye haritasini yukleyip kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depechemode3

    Ben para durumuma göre navitech nav p200b ile piranha voyager arasında seçim yapacağım bana yardımcı olabilirmisiniz.


    piranha dan uzak durmanızı öneririm, bilgisayara tanıtmak ve güncelleme yapmak gibi bir derdiniz yoksa pek tabii ki kullanabilirsiniz. ama yol değiştiğinde sizin de cihazı değiştirmeniz gerekir.
  • arkadaşlar sonyericsson AİNO telefonuma igo yüklemem mümkünmü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hada


    quote:

    Orijinalden alıntı: depechemode3

    Ben para durumuma göre navitech nav p200b ile piranha voyager arasında seçim yapacağım bana yardımcı olabilirmisiniz.


    piranha dan uzak durmanızı öneririm, bilgisayara tanıtmak ve güncelleme yapmak gibi bir derdiniz yoksa pek tabii ki kullanabilirsiniz. ama yol değiştiğinde sizin de cihazı değiştirmeniz gerekir.


    Sevgili Hada,

    Piranha konusundaki bu net yorumunuzun sebebini aciklamaniz bizi mutlu edecektir. bahsi gecen her iki urun dewww.naviextras.com uzerinden guncelleme yapabiliyor. Teorik olarak boyle. pratikte farkli bir durum varsa cozmemiz gerekiyor.

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan




  • Sayın akucukpehlivan imzanıza bakılırsa sanırım başarsoft ta yetkilisiniz; izninizle birkaç sorum var.

    Piranha Leon navigasyon kullanıyorum. Cihazda da i-GO™ MyWay 8.0 3D yazılımı yüklü. Cihazı alırken aldığım sitede vewww.piranha.web.tr de "Yayınlanacak Türkiye güncellemelerini 01.01.2011 yılına kadar
    ücretsiz indirebilme (www.naviextras.com)" bilgisi vardı.

    1) Belirtilen süreye kadar yapılan tüm güncellemeleri ücretsiz yapabilecekmiyiz, yoksa bir defa gibi bir sınırlama var mı?
    2) Bu güncellemeler sadece harita için mi geçerli. Mesela i-GO™ MyWay 8.0 3D yazılımını yeni versiyonlarla güncelleyebilecekmiyiz?
    3) Cihaza Toshiba 4 GB SDHC hafıza kartı aldım. Cihaz kartı görüyor ancak cihaz açıkken takınca görüyor. Cihazı açıp kapatınca kartı görebilmesi için SD kartı yuvasından çıkarıp takmamız gerekiyor. Yani kart takılıyken cihazı açtığımızda SD kartı görmüyor. Bu sorun için çözüm nedir?
    4) Kullanım klavuzunda belirtilen ev şarzı için 5Volt 2Amper adaptörü piranhanın sitesi dahil hiç bir yerde bulamıyorum. Öneriniz nedir?
    Teşekkürler...




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.