Gprs yardım...(baglanamıyorum)apn hatası arkadaslar ben dun telsım aldım ve bugun hat acıldı fakat gprs le baglanamıyorum gprs daha sonra gelır mı yoqsa hat acıldıgında mı gelmesı gerek bıde ben r520 aldım ve telsım ın sayfasındakı ayarları yaptım fakat wap servıces bolumundentelsimwap ı sectıgımde HATALI ERISIM NOKTASI ADI(APN)DIYOR BU GPRS IN acılmadıgı anlamına mı gelıo yoqsa ayarları yanlıs yaptıgım anlamına mı y ardım edersenız sevınırım kafayı yıcem bugun cepten 4440542 yı aradım 8 50 dak bekledım mus hız baglanmadan cıktım cok yazmısmıdır dak kac bunun yrdımcı olursanız sevınırım...bı de unutmadan zok soru sordum ama r520 aldım dogru bır karar mı???
[wand][wand][wand][wand][wand][wand]
telsimi arayıp "telefonumu gprs servisine actırmak istiyorum"dedin mi? eger bunu yapmadıysan baglanmak icin daha cok ugrasırsın:) 4440542 yerine su numaraları dene.anında cevap alırsın normal telden ara. Telsim GPRS Servisi Müşteri Hizmetleri Bilgi ve Destek hattı: 0212-448 52 12 ve 0212 - 448 52 13 not:r520 konusundaki kararın bence cok yerinde...
slm. 1. ayarları bılmıyorum ben c55 kullanıyorum 2. hatla aynı zamanda acılması lazım normalde. 3. dakikası 1 kontor mus. hizm. nin. telsim gprs detek hattı ayrıca 0 212 448 52 12 / 13 4. bence r 520gprs icin iyi bi secim ancak boyurunu problem etmiyosan.
hatla ayni anda acilmiyor. r520 nin ozelliklerini bilmiyorum ancak nane nin kitapcigina bak data sebekesini gosteren bir simge filan olmasi gerek o simge var ise gprs acilmis demektir. yoksa firstsoldier in verdigi numarayi ara 2 saat icerisinde acilir.
fazla yazmamistir merak etme :))
ya arkadaslar ben hattı actırırken soledım yanı ımzamı mımzamı attım gprs ıcın basvurdum da acılmadı ya da ben yapamıom desene gıttı 8 kontor napacam bılmıom bı daha araam bakıım sunu
müşteri hizmetlerini ara ve sana gprs için ayarları sms ile gondermelerini iste. kolay gelsin.
yardım gps...tel baglanıo ama bıl. nası baglancam. ya arkadaslar gprs ı actırdım fakat bıl la baglanmak ıcın napacam cd yı yukledım sımdı napacam mus hız uzttıkca uzatıo yoq baska tel den arayın yoq ıslem yapamıoz barı sız yardımcı olun yardım edın delı olacam...
öncelikle hattının gprs e açılmış olduğuna emin ol sonra sana gelen cd yi yükle muhtemelen Ericsson Communication Suite programı olması gerek daha sonra denetim masasından Modem ekleye gel eğer yüklenmiş modem falan gözüküyorsa kaldır hepsini 1-Teli bilg. a bağla çalıştığına emin ol 2- Denetim Masasına gel,modem ekle menüsüne gir gelen seçeneklerden "modemi ben seçeceğim" i tıkla ve Açılan menüden "Ericsoon R-520 " modemi bulup yükle 3-Daha sonra gene Denetim Masasından "Modemler" e gir orda yüklemiş olduğun Modemi göreceksin "gelişmişten" " Modemi Sorgula" ya tıkla bekle eğer modem dencevap gelirse sorun yok, ama hata verirse işte " modemi doğru bağladığınızdan emin olun " falan diye hata mesajı gelirse modem tanıtılmamış demektir.yıkardakileri tekrar uygulamaya çalış eğer Sürücüsü yoksa "standart 33600 modem"var seçeneklerde onu yükle 4-Modem tanıtıldıktan sonra "çevirmeli Ağ " a gir " yeni bağlantı oluştur de, sana Bağlantı ismi soracak isim farketmez "Gprs Bağlantısı " yazabilirsin ,tel noyu ise " *99# " yaz (tırnakları yazma) ,kurduktan sonra kurmuş olduğun bağlantıya ters tıklayıp "özelliklerine gir, gelişmişten "ağa oturum açı,"alan bölge kodu ile aramayı",net bui seçeneklerini kaldır sadece TCP/Ip kalsın ve gene ordaki seçeneklerden "İp Üst bilgisıkıştırmayı etkinleştir" 'i de kaldır 5- tekrar çevirmeli ağa gir bağlantıya 2 kere tıklayıp bağlan de telde de "Bağlanıyor" derse muhtemelen bağlantın olmuştur eğer bağlantı olduktan sonra sayfa falan açmazsa bağlantıyı kesip tekrar gir. şimdilik benden bu kadar bu anlattıklarım 98-me içindir Windows XP için de yaklaşık aynı ayarlar var ama Biraz daha gelişmiş diyebiliriz.... sağlıcakla kal....
arkadaslar baglabdım yardımlarınız ıcın cok tesekkurler yalnız bana bısey acayıp geldı 115.200 bps ıle baglanıom bıraz yavas ama yıne de ıı sızce bu deger ıı mı
115200 :) herkes 115200 le bağlanıyor :) Bu arada telefonun çok iyi seçim telefon ayarları için hiç boşuna müşteri hizmetlerini arama. www.sonyericsson.com/tr adresinde yapılandırıcılar linkinden wap bölümüne gir. adımlardan kolayca mesaj olarak ayar alabilirsin.
115.200 senin telefonun ile PC inin arasındaki hız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme