Şimdi Ara

GPRS için Aria'ya mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz hep Aycell ve Turkcell'e GPRS'i sabit ücret yapmaları için mail gönderiyoruz. Aria'ya mail gönderdim diyene hiç rastlamadım (belki gözümden kaçmış olabilir).

Diyorum ki; Acaba Aria'ya da bu konuda mail göndersek olayı fazla mı abartmış oluruz ya da bir yararı olur mu sizce?</font id='Arial'>

• email adresini ver, gönderelim.
  • arkadaşlar hiç yorulmayın arianın durumu hiçte iyi değil yani adamlar batmamak için çaba sarfediyorlar. sizleri kimse duymaz. arianın yabancı ortağının yaptığı açıklamaya göre umduklarını bulamamışlar ve böyle giderse bir gprs şirketiyle birleşecektir. herhalde bu aycell yada telsim olur...
  • Aria'ya buradan mesaj gönderebilirsiniz:
    <font color='red'><b>http://www01.aria.com.tr/contactus/suggest.asp </b></font id='red'>
  • Bu sabah Aria'ya Mail attım. Bakalım ne yanıt gelecek.
  • Ben aria kullanıyorum.
    Konuşma ücretleri çok düşük.
    Am gprs pahalı.
    Öksürsem mesajıma anında cevap veren ARİA
    GPRS mesajlarıma bir nefes bile cevap vermedi.
  • Evet arkadaşlar benimde bildiğim (okuduklarım ve duyduklarım kadarıyla) aria'nın işleri pekte iyi değil. Yani aria'yada bu konuda bastırabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL'DEN TELSİM'E TAŞ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üç gün oldu Aria'dan hala cevap yok. İnsan en azından olur, olmaz veya değerlendireceğiz diye bi yanıt verir. Aycell bile mail'ime olumsuzda olsa ertesi gün cevap verdi. Turkcell'in yanıtı ise bir kaç saat sonra geldi. Aria'nın abone toplamak gibi bir sıkıntısı yok herhalde.

Aycell'in GPRS'i ücretli yapmasının nedeni Aria'nın mahkemeye başvurmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Devlet büyükleri Aria'nın mahkemeden vazgeçmesi için Aycell'e böyle bir baskı yapmış olabilirler. Sonuçta Aycell'de bir devlet kurumu. Bunlar sadece benim tahminlerim. Ama sonuçta olan biz Aycell kullanıcılarına (bu günden sonra eski Aycell kullanıcılarına ) oldu.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.