Şimdi Ara

GP RECYKO 6 ADET 23,23 2100 AA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/elektronik/sarjli-piller-ve-sarj-cihazlari/gp-recyko-aa-2100-mah-nmh-pil-4-2-li-blister-sarjli-pil-yeni-nesil-dolu-pil-6-adet-recyko-pil_05.010.1703.0124.htm
    Ben aldım bana sıcak bir fırsatmış gibi göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opportunity -- 27 Eylül 2010; 14:12:17 >

• sahte olma ihtimali varmı
  • düşük kargo masrafını ve taksitli kartla daha da düşen fiyatına bakarsak ve marka ya bence de sıcak fırsat denebilir. daha iyisini bulmak şuan için sanırım zor.
  • GP 'nin Recyko modelinin ek bir özelliği yoksa zaten piyasadan 5 TL den 2700GP alınabiliyor.
  • bimekstede var bu ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu`

GP 'nin Recyko modelinin ek bir özelliği yoksa zaten piyasadan 5 TL den 2700GP alınabiliyor.

Var. Bu yeni nesil şarjını üstünde çok daha uzun süre tutan pillerden.
    Varta'da ready2use , panasonic'de de infinium serisi böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu`

GP 'nin Recyko modelinin ek bir özelliği yoksa zaten piyasadan 5 TL den 2700GP alınabiliyor.

ReCyko serisi şarjını uzun süre tutabilme özelliğine sahip. 1 yılın sonunda pil hiç kullanılmasa bile şarjını %85-90 oranında koruyabiliyor. Bir de piyasa sahte GP kaynıyor. Ayırt etmesi çok zor olduğundan bildik yerlerden almak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piller şu anda elimde daha kutusunu bile açmadım ama bence piller orjinal,tam olarak orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.
  • Yaklaşık 2 hafta once aldım hızlıaldan.. su an kullanıyorum.. tam olarak bilmiyorum kac poz cektigimi ancak bu zamana kadar bir sorunla karsılasmadım.. pilleri alacaklara onerim yanında ataba-508 sarj aletinide alsınlarhttp://www.hizlial.com/elektronik/sarjli-piller-sarj-cihazlari/ataba-at-508-500mah-akim-otomatik-kesmeli-hizli-sarj-cihazi_05.010.4416.0003.htm şarzlı piller topic inde bahsediliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opportunity

piller şu anda elimde daha kutusunu bile açmadım ama bence piller orjinal,tam olarak orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

kardeş pilin üzerinde üretim tarihi yazıyormu. eski pilleri elden çıkartabilirler.
  • şuan kullandıklarımı ben de hızlıaldan aldım, 4 lü sipariş verdim 6 lı gelmişti :) sora yine 6 lı gelebilir diye bi sipariş daha verdim ama bu sefer 4 lü geldi

sahtesini orjinalini bilmem ama ilk gelen 6 lıyı kullanıyorum şanda, 3-4 saat civarında şarj oluyorlar ve fujifilm s1600 le ortalama 700 800 foto çekiyorlar. (980 poz çektiğim de oldu)
  • pillerin üzerinde herhangi bir tarih yok.
  • quote:

pillerin üzerinde herhangi bir tarih yok.

yanlış hatırlamıyorsam pillerin altında yazması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

quote:

pillerin üzerinde herhangi bir tarih yok.

yanlış hatırlamıyorsam pillerin altında yazması gerek

ne pillerin üzerinde ne de kutuda tarih yok.
  • Hocam bir yerlerde tarihi saklanmış olmasın. Tarihsiz pil bilemiyorum çok ilginç geldi. Bayatlamıyor mu bunlar? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Hocam bir yerlerde tarihi saklanmış olmasın. Tarihsiz pil bilemiyorum çok ilginç geldi. Bayatlamıyor mu bunlar? :)

neden bayatlasın ki ? :) 1000 kere şarj edilme ömrü vermiş firma. ömrü de 1000 şarjdır :)
  • pillerin de ömrü var, hatta çinko pillerde üretim tarihi yazar ve üretim tarihi çok çok önemlidir. fakat recyco pillerde ömür aramak biraz abes olur çünkü zaten bu piller çok kısa süredir piyasada. ayrıca fiyat normal ve pilleri kesinlikle tavsiye ederim. bu pilleri 1 kez şarj edince yanılmıyorsam 1 sene sonra bile %90'ını muhafaza ediyor. eski pillerde böyle bir durum yok. özellikle duvar saatleri için AAA recyko pilleri şiddetle öneririm. çinko piller doğa için tam bir felaket.
  • Gp markası da baydı ondan alasım yok ama pek de uygun fiyatlı varta vb çıkmmıyor bu aralar.
  • Recyko
    Ready2Use
    Infinium

Bu üç modelden başkasını zaten almamak lazım...Güzel fırsat

GP 2700 ler filan fasa fiso, boşa para vermeyin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.