Şimdi Ara

Gözünüzün Önünde Uçan Garip Şeyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
11.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gökyüzü veya duvar gibi düz bir yere baktığımda havada uçan garip şeyler görüyorum. Mikroskopta incelediğim bakterilere benziyor daha çok. Bu şeyler hakkında bir bilgisi olan var mı ve sizde de oluyor mu?
    Ekleme: Şimdi bir de şöyle bir durum var, mesela ben zifiri karanlıkta gözlerimi açınca simsiyah düz bir zemin görmüyorum karıncalı televizyon ekranı gibi hareketli bir zemin görüyorum bu nomal mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serothonin -- 13 Ağustos 2012; 19:31:27 >

• siyah çok çok küçük noktalardan bahsediyorsan , ben de görüyorum sanırım göz bozukluğu
  • Küçüklüğümden beri var. Beyaz benimkiler.
  • Bende de var bakterilere benziyor dediğin gibi. Ne olduğunu pek bilmiom ama çok sık görmüyorum.
  • herhangi bir sorun değil bence, ben bunun göz sıvısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
  • Astigmatım var onunla alakalı olabilir mi? Siyah çok küçük noktalar da var, çubuk bakteri şeklinde olanlar da var. Çok rahatsız ediciler ayrıca görme alanımda bir kısıtlanma söz konusu.
    Normal hayatta çok dikkat çekmiyor ama gökyüzü gibi düz bir zemine bakınca bol bol görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serothonin -- 12 Ağustos 2012; 15:52:52 >
  •  Gözünüzün Önünde Uçan Garip Şeyler

Aynen bunlar gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede var astigmat da var miyop da.
  • O sorun icin özel bir göz hastanesine gittim

Doktorun cevabı;

"göz bebeği üzerinde ki tabakada çatlaklar mevcut. Panik yapacak bir sey yok, televizyon ve bilgisayara ekranları yüzünden artık dünyada ki insanların %80 inde olan bir problem"

Yani tv ve pc ye cok bakan herkeste var uzulmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var.
    Hani tül perdede ki tırtıklar var ya, onun gibi birşey. ufak ufak toplar, çizgiler gökyüzünden - duvardan iniyor gibi.

Birde gece kap karanlıkta mor çiçek gibi gözüküyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 12 Ağustos 2012; 17:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

O sorun icin özel bir göz hastanesine gittim

Doktorun cevabı;

"göz bebeği üzerinde ki tabakada çatlaklar mevcut. Panik yapacak bir sey yok, televizyon ve bilgisayara ekranları yüzünden artık dünyada ki insanların %80 inde olan bir problem"

Yani tv ve pc ye cok bakan herkeste var uzulmeyin

Eyvallah, çözümü yok mu?
  • Arkadaşlar bu durum çoğu kişide var sanırım ben de de oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matemars

Ben gökyüzü veya duvar gibi düz bir yere baktığımda havada uçan garip şeyler görüyorum. Mikroskopta incelediğim bakterilere benziyor daha çok. Bu şeyler hakkında bir bilgisi olan var mı ve sizde de oluyor mu?
    Ekleme: Şimdi bir de şöyle bir durum var, mesela ben zifiri karanlıkta gözlerimi açınca simsiyah düz bir zemin görmüyorum karıncalı televizyon ekranı gibi hareketli bir zemin görüyorum bu nomal mi peki?

+1 doçent doktora sormuştum normal dedi
  • bende bazen görüyorum hatta gözümle takip edince birini daha çok uzaklaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

bende bazen görüyorum hatta gözümle takip edince birini daha çok uzaklaşıyor

Ben fake veriyorum kaçamıyorlar aşağı doğru hızlıca çevir gözünü sonra hemen ortaya bak sabit kalıyorlar.
  • göz içi sıvısının kristalleşmesi sonucu oluşan cisimin gölgesinin retinaya düşmesiyle oluşan gölgeler onlar. tıp dilinde floaters diye bir hastalık.

dünya göz hastahanesinin profesörüne muayene olmuştum bende de var bişey olmaz deyip göndermişti.

amerikada ameliyatı var türkiyede yok sanırım

gözün içindeki sıvıyı çıkarıp tuzlu çözelti koyuyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 14 Ağustos 2012; 5:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matemars

Ben gökyüzü veya duvar gibi düz bir yere baktığımda havada uçan garip şeyler görüyorum. Mikroskopta incelediğim bakterilere benziyor daha çok. Bu şeyler hakkında bir bilgisi olan var mı ve sizde de oluyor mu?

Belirtiler normal. Doktor değilim Ama sanırım aynı şeyi görüyoruz ben birkaç sene evvel araştırdım normal bir durum ve çevremdekilere de sordum ben de görüyorum dediler.

Zaten görmeni engellemez bunlar. Ben yuvarlak şeffaf şeyler görüyorum seninkiler solucan gibi. Enteresan. Zifiri karanlık durumu da herkeste vardır. Normal olan bir şey.

O değil de, ben bazen oturduğum yerden ayağa kalkıp birkaç adım yürüdüğümde gözüm kararıyor. Resmen kör oluyorum. Ama gözlerim tamamen açık. Buna ne demeli?

Benimki daha kötü.

• Floater.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç kimse de kalkıp bunu koymamış. bende de çok oluyor nereye baksam kaçışıyorlar
  • Bendede var bende çizik falan sanıyodum gözümü kısıp bakınca oluyor arada, bunun artmasını önlemek için neler yapmalıyız ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.