Şimdi Ara

Gözünüzü açın bu devran böyle gitmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Türkiye'de bir araca sahip olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuzdur bugün Japanyo'dan bir video izleyeceğiz bir asgari ücretle çalışan japon'un 1 ayda sahip olabileceği araç ve Türkiye'de asgari ücretle çalışanın araç almayı bırakın karnını zor doyurduğu gerçeği ile tekrardan yüzleşiyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=4BOveiyUQHk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal3350 -- 22 Nisan 2017; 3:29:48 >

• Kimin hesabısın sen yiğidim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=x1kuDClkE3w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Halkı isyana teşvikin 6 ay yatarı var. Egm ye bildirdim

• yalan soyluyorsun, tum dunya bizi kiskaniyor. bir bizi bir de kuzey koreyi cekemiyorlar.
  • Japanyo neresi yaws ? Japonya dersen orası başka bi dünya zaten , Türkiye ile karşılaştırmak anlamsız. ..Adamlar bizden 100 yıl ilerde o kadar zenginlik var ama gösteriş yok adamlarda kutu kutu Mitsubishi Toyota arabalara binerler senin 2 sene önce kullandığın telefonları kullanırlar...Alışveriş merkezlerinde dedektör falan yoktur , yerde çöp arasan bulamassın ... Medeniyet görürsün yani ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Japanyo neresi yaws ? Japonya dersen orası başka bi dünya zaten , Türkiye ile karşılaştırmak anlamsız. ..Adamlar bizden 100 yıl ilerde o kadar zenginlik var ama gösteriş yok adamlarda kutu kutu Mitsubishi Toyota arabalara binerler senin 2 sene önce kullandığın telefonları kullanırlar...Alışveriş merkezlerinde dedektör falan yoktur , yerde çöp arasan bulamassın ... Medeniyet görürsün yani ..

Nokta..

• Avrupa bizi kıskanmaktan çatlayacak hale geldi siz hala ne konuşuyorsunuz. Asgari ücretle çalışan bir kişi 7 ayda 92 model şahin alabilir hemde 5 fitesli. Daha ne olsun ?
  • Konuyla cok ilgisi yok ama japonlar ilginc millet, takdir etmek lazim. Tum amerikan arac piyasasi japonlarin elinde. Her yer yuksek hacimli motorlu sedan veya SUV olan Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Acura, Lexus, Infinite, Mitsubishi, Subaru... vs dolu. Amerikan ve Avrupa arabalari azinlik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 22 Nisan 2017; 8:58:21 >
  • Onlar önce papaz erigini imam eriğine çevirsinde görelim,arabayı herkes yapar

• hee bi de bu arkadaş var. 100 lira ve 100 euro karşılaştırması yapmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Halkı isyana teşvikin 6 ay yatarı var. Egm ye bildirdim

hacı isyan etmeyelim o zaman sen bana şu 74 binlik çöp tenekesinden alıver. biz de susalım. kasko sigorta vergilerini bi de 1 yıllık yakıt giderini de bi zahmet karşıla ki sana eyvallah diyelim.
  • Japonlarin duble yollari var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Japonlarin duble yollari var mi?

Onların bizimki gibi dünya liderleri de yok.
  • Yüzyılın dahisi onlarda yok

varmı makara kukara yaparak mühürsüz 51 alan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orda da tek ucuz olan şey otomobil bir kaç video daha izlerseniz fark edersiniz

o kadar araba firmasına sahip ülke de gayet normal bir durum

• Artık alım gücümüz dip yaptı ve işin güzeli çoğu kişi bunun farkında. Otoşov açılıyor giden yok.

Ben vergi kaçırıp devleti dolandırmıyorum arkadaşım sen git vergi kaçıranlardan ötv topla benden zırnık alamazsın!

• Burada o paraya araba falan değil anca akıllı telefon alabiliyorsun.

• Böyle gelmiş böyle, böyle geçer dünya, gümlerimiz bitecek bir gün saya saya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.