Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freezzer

Valla 685 tl den siparişi verdim havalede yaptım adamlara ama o heyecanla sipariş kodunu almayı unuttum havala nin başınada yazmam gerekiyodu onuda unuttum ne olcak arkadaşlar para boşunamı gitti

685 den ne aldınız öyle, Bilkomun sitesi bu kadar mı sapıtmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    Nasil amerika ile neredeyse ayni fiyatlar arkadaslar :) hani tamam fiyatlar fena degil de neredeyse amerika fiyati dediginiz fiyatlar arasinda 300 $ oynuyor :) 1 sene fazla garanti , imei kaydi, 12 taksit farki desen tabiki fena degil yine fiyat.

Nasil 300 dolar oynuyor bi aciklar misin..valla ben merak ettim acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotr1de

ipad 16gb 3g+wifi 'yi havala indirimiyle 867.61 TL 'ye sipariş verdim.
    Sanırım fiyatlarda bi problem oluştu site kafayı yedi. Ama sipariş kodum var şimdi bana bu fiyattan vermekmi zorundalar ?

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de!

Bende tavırlarını merak ediyordum ve biraz önce aradılar iptal edilsinmi yada iptal edilmesini onaylıyormusunuz demediler. Sistemde bir hata oluştu ve siparişiniz iptal edilecek lütfen tekrar sipariş veriniz dediler. Bu tutumları hiç hoşuma gitmedi dogrusu.

• Mediamarkttan(Bursa) 64 beyaz 3g aldım ellerindeki son beyaz cihazdi siyah renkte bı kaç farklı versiyonu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 29 Nisan 2011; 14:22:29 >
  • quote:

quote:

ipad 16gb 3g+wifi 'yi havala indirimiyle 867.61 TL 'ye sipariş verdim.
    Sanırım fiyatlarda bi problem oluştu site kafayı yedi. Ama sipariş kodum var şimdi bana bu fiyattan vermekmi zorundalar ?

Bende tavırlarını merak ediyordum ve biraz önce aradılar iptal edilsinmi yada iptal edilmesini onaylıyormusunuz demediler. Sistemde bir hata oluştu ve siparişiniz iptal edilecek lütfen tekrar sipariş veriniz dediler. Bu tutumları hiç hoşuma gitmedi dogrusu.

Geçmiş olsun . Şu an girilemiyor siteye

• quote:

Ben de bir gelişme bekliyordum senden.Dediğim gibi tavrın önemli elimde kapı gibi sipariş kodu ve ödeme belgem var diye diretebilirdin.
    Neyse anladığım kadarıyla baya bir kiş var senin gibi tek olsan farklı bir tutum takınabilirlerdi.
  • Yaw ne şanslı insanlarsınız burda teknosa yı aradım bayan açtı yok biz apple ürünlerini satmıyoruz diyor saçmalığa bakın tüm teknosalarda var bizim burdakinde yok puffff bu konularda amma sabırsızım yaw kafam karıştı bilkom sitesinden alırsam ne zaman gelir birsürü soru var aklımda biri akıl versin yaw ne yapim....
  • Sabah aldigim ipad2 le evimdeki wifi agina baglanamiyorum, ayarlarda bi baglaniyor bi kopuyor 3sn de bir baglanti kopup baglaniyor bunun cozumu varmi acaba? Surum 4.3.1 bunu 4.3.2 ye yukseltsek mi napsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Nasil amerika ile neredeyse ayni fiyatlar arkadaslar :) hani tamam fiyatlar fena degil de neredeyse amerika fiyati dediginiz fiyatlar arasinda 300 $ oynuyor :) 1 sene fazla garanti , imei kaydi, 12 taksit farki desen tabiki fena degil yine fiyat.

Amerika'da sitede yazan fiyatlarda "VAT" yani "KDV" verilmiyor (diye biliyorum)... Çünkü her eyaletin vergi oranı farklı amerikada, 50 tane eyalet var ama 1 tane "store.apple.com/us" var...

Amerika internet fiyatlarına

+ Yerel KDV (Bilmiyorum kdv oranlarını orasının)
    + 1 sene extra garanti süresi için ek ücret

ekleyin... Ona göre karşılaştırın. Yinede fark olur (adam kendi anavatınına kıyak elbette yapıcak), ama "kayıtlı olmasına" ve "taksitli satın alınabilmesine" ve vee "bozulursa karşında muhattap bulabilme avantajına" asla değişmem...

• bende yarım saat oluyor ödemeyi gönderdim bilkoma. 16 gb siyah wi-fi.
    ne dersiniz acaba bugün kargo teslimatlarına başlayabilirler mi ?
  • bende bornova vatan dan aldım. saat 10 da ordaydım , kimse ipad 2 almıyordu , tek tük inceleyen kişiler vardı ancak bazı çalışanlar - herhalde ayrılmış eşe dosta - 4-5 tanesini ayırıyordu bi kenara =)

ben stoğu kontrol eden arkadaştan anladığım kadarı ile , son beyaz 16 gb wifi yi aldım.

bu arada 1.110 TL / 5 taksit aldım world card ile.

güle güle kullanalım.
  • elimde fazladan ipad 2 16GB Wi-Fi + 3G Siyah var.
    bilkom ürünü, faturalı, jelatini açılmamış.
    isteyen olursa satabilirim. sağlam arkadaş kazığı yedik.
    bu arada kendime de aldım. 11.45 gibi kanyon apple mağazasında kalmamıştı 16 3g'li, bimekse sordum metrocity'deki, son 2 tane kalmıştı onlarıda ben aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 29 Nisan 2011; 14:19:00 >
  • bilkomun sitesinden al bence.. En geç yarın kargoya verirler ve p.tesi günü elinde olur. Bu akşam kargoya verirlerse de yarın elinde olur. Bu akşam verme ihtimalleri de var bence.

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Yaw ne şanslı insanlarsınız burda teknosa yı aradım bayan açtı yok biz apple ürünlerini satmıyoruz diyor saçmalığa bakın tüm teknosalarda var bizim burdakinde yok puffff bu konularda amma sabırsızım yaw kafam karıştı bilkom sitesinden alırsam ne zaman gelir birsürü soru var aklımda biri akıl versin yaw ne yapim....

• quote:

Orijinalden alıntı: Canka1
    Sabah aldigim ipad2 le evimdeki wifi agina baglanamiyorum, ayarlarda bi baglaniyor bi kopuyor 3sn de bir baglanti kopup baglaniyor bunun cozumu varmi acaba? Surum 4.3.1 bunu 4.3.2 ye yukseltsek mi napsak?

yükselt tabii . zararı yok.

Bilkom havaleye %10 diyor. 1080 liralık model havaleyle 1048 e satılıyor %10 yalan olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 29 Nisan 2011; 14:21:37 >
  • Telefon geldi ben sipariş verdiğim sırada ürünün fiyatı yanlışmış o yüzden gönderemiyiceklerini söylediler dilerseniz farkını verip alabilirsiniz dilersenizde paranızı iade edicez dediler alamadık yani 685tl ye ipad2 wi-fi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Telefon geldi ben sipariş verdiğim sırada ürünün fiyatı yanlışmış o yüzden gönderemiyiceklerini söylediler dilerseniz farkını verip alabilirsiniz dilersenizde paranızı iade edicez dediler alamadık yani 685tl ye ipad2 wi-fi :)

Göndermezler tabi o fiyata ne yaptın sen uyanık seni...
  • O bilkomun kelepir verdigi fiyattan alanların hepsi iptal olur bence sözleşmedede geçiyordur okumadım ama büyük ihtimalle sistem hatalarından kaynaklanan fiyat değişikliği iptal hakkını veriyordur.

Ama genede çılgın fiyatlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Yaw ne şanslı insanlarsınız burda teknosa yı aradım bayan açtı yok biz apple ürünlerini satmıyoruz diyor saçmalığa bakın tüm teknosalarda var bizim burdakinde yok puffff bu konularda amma sabırsızım yaw kafam karıştı bilkom sitesinden alırsam ne zaman gelir birsürü soru var aklımda biri akıl versin yaw ne yapim....

Bursada 4 farklı yerde satılıyordu, oralarda bitmiş mi?
    http://www.bilkom.com.tr/ipad2.htm

• Arkadaşlar işi mişi bırakıp forumdaki yazıları görünce panikledim,arabaya atladığım gibi Bostancı Electroworld'e gittim ama 15 adet ürünün tükendiğini söylediler,ümitsiz keyifsiz şekilde vatan bilgisayara gittim dediklerinizin aksine pahalı değil,üstelik bilkomla aynı fiyata ve World card'a 5 taksit yaptılar.1835TL'a 64 gb 3G aldım,üstelik smart cover da var her renk mevcut,pembe,mavi,turuncu ve gri var.Ben gözlerden saklamak için gri olanını seçtim,malum kabıyla filan 2000 Tl oldu sağda solda masa üzerinde cayır cayır yanmasın diye bu rengi aldım.Şarja taktım sanırım hiç elime almadan 12 saat tutacağım,tüm aletlerimi böyel yaparım size de tavsiye ederim,kurcalamadan ve hiç açmadan 12 saat şarjda tutun ve 2-3 kez tamamen bitene kadar kullanıp tekrar 12 saat ceryanda tutun bu şekilde kullandığım tüm elektronik cihazlarımın pillerini yıllarca kullanıyorum...Dahası isteyenin başına...Vatanda ben aldıktan sonar 5 adet 64 + 3G kaldı.
    Neden 64 ve 3g aldığıma gelince;
    Evde internet yok,işte ise çok,evde hanım wifi a alerjik,ben telekom'a gıcığım.Bu nedenle Vodafon 3g aylık 19 veya 29 Tlık ipad paketlerinden birini alıp mikro-sim'î takacam aletin kıçına canım nerede isterse orada ister wifi ister 3g ile net'e girecem.Wifi ile kısıtlanmak can sıkıcı,garsonlardan abi şifre ne demek azap verici...
    Bu şekilde aylık gazete aboneliğini de sonlandırıyorum,maliyet aynı oluyor,elime mürekkep bulaşmıyor.
    16GB başta yeter gibi gözükse de 16-32 arası fark 200 tl gibi oysa 32 64 arası 32 gblık fark da o kadar,bu nedenle ben film ve dizi izlemeden duramam,zırt pırt PC'ye bağla yükle de işime gelmez bu nedenle ne kdar çok kapasite o kadar iyi olur alet de kendini kasmaz dedim,...
    SONUÇTA:
    herkes kendine en uygununu alır,bence 1080 tl bile 16 gblık wifi model bir laptop'a göre makul fiyat,Allah herkese istediğini versin...

• Izmir media markt dan aldim az once 32gb wifi siyah olani. Bu modelden ben alinca tek kaldi :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.