Şimdi Ara

Gözü bozuk olanlar buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 20 senedir monitöre baka baka insanda biraz körlük oluyo tabi 15 sene tüplü monitöre baktık sonuçta

Şu lcd çıktı da bizde rahatladık biraz. Akşama kadar işteyiz, bak bak gözlerim yanıyo

Bi ara bi daha doktora gitmek lazım iyice kör olduk
  • sağ 1.50 sol 1.25 miyop.

dışarıda lens evde gözlük kullanıyorum.
  • Sol 1.5,sağ 1.75

Geceleri araba sürme dışında gözlük kullanmam
  • yaş 17 sağ 2.25 astigmat sol 2.75 miyopta var ama hangisinde tam bilemiorm smdi

ameliyar fln anlatmıyım smdi uzmantv yazın googleye ordan bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 12 Haziran 2010; 23:47:25 >
  • geçen sene sağ-sol 0.75 miyoptu bu sene gitmedim daha yakında gitcem en az 1,25 olmustur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

geçen sene sağ-sol 0.75 miyoptu bu sene gitmedim daha yakında gitcem en az 1,25 olmustur

ihmale gelmio 0.25 di bnm bi zamanlar heyyy gidi günler polisliktende olduk cocukluğuımdan beri istediğim mesleği olamıcam var mı ötesi
  • sağ: 2.50
    sol : 2.75 ikisi de miyop
  • 10 numara gözüm var haa
    şaka şaka bozuk değil gözlerim ikiside çalışıyor
  • 2 gözde 0.5 miyop sol göz astigmatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy
    göz tembeli olup araba kullanan varsa deneyımlerini yazabilirlermi..göz tembeli olup araç kullanırken ne gıbı zorluk cekıyorlar...bu konuda yardıma ve yoruma ıhtıyacım var..teşekkürler.

Sol gözüm tembel benim. Araba kullanırken hiç zorluk çekmiyorum çünkü sağ gözüm sağlam. Araba kullanırken gözlük dahi takmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Ehliyette gözlük yazıyor ama ben pek takmıyorum yakında gözlük ve lens yaptırıcam. Gözlerim yeşil olduğu için. Sadece yanımda taşıyorum polis çevirirse ceza yemeyim diye bazen yanıma bile almıyorum.

aynen benim de sol gözümde göz tembelliği var ama 5 yaşında fark edildiği için bir yere kadar toparlayabilmişler.ama hala sağ gözümün kalitesinde değil,her ne kadar sol göz numaram sağdan daha düşük olsa da .araba kullanırken hiç bir zararını görmedim.ehliyette de gözlük veya lens yazıyor.

cevaplarınız için teşekkürler...benım sol gözüm ıyı sag gözümde göz tembelliği var..sag dıkız aynasına bakmak için sol gözümü kullanmalıyım?bu bır sorun oluşturmazmı.. sol gözünde göz tembelliği olan bır arkadaş sollama yaparken yolu kontrol için sag gözünü kullanmak zorunda kalıyor.. yada ana yola cıkarken sola bakmak için sol göz yerine sag gözle bakmak zor olmuyormu??teşekkür ederim.

• yaş 19

0.50 miyop
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

göz tembeli olup araba kullanan varsa deneyımlerini yazabilirlermi..göz tembeli olup araç kullanırken ne gıbı zorluk cekıyorlar...bu konuda yardıma ve yoruma ıhtıyacım var..teşekkürler.

Sol gözüm tembel benim. Araba kullanırken hiç zorluk çekmiyorum çünkü sağ gözüm sağlam. Araba kullanırken gözlük dahi takmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Ehliyette gözlük yazıyor ama ben pek takmıyorum yakında gözlük ve lens yaptırıcam. Gözlerim yeşil olduğu için. Sadece yanımda taşıyorum polis çevirirse ceza yemeyim diye bazen yanıma bile almıyorum.

aynen benim de sol gözümde göz tembelliği var ama 5 yaşında fark edildiği için bir yere kadar toparlayabilmişler.ama hala sağ gözümün kalitesinde değil,her ne kadar sol göz numaram sağdan daha düşük olsa da .araba kullanırken hiç bir zararını görmedim.ehliyette de gözlük veya lens yazıyor.

cevaplarınız için teşekkürler...benım sol gözüm ıyı sag gözümde göz tembelliği var..sag dıkız aynasına bakmak için sol gözümü kullanmalıyım?bu bır sorun oluşturmazmı.. sol gözünde göz tembelliği olan bır arkadaş sollama yaparken yolu kontrol için sag gözünü kullanmak zorunda kalıyor.. yada ana yola cıkarken sola bakmak için sol göz yerine sag gözle bakmak zor olmuyormu??teşekkür ederim.

Yok be abicim. Benimde solda tembellik var sağ gözümü kullanmak zorunda kalmıyorum. Kafamı hafif çeviriyorum ama göz bozuk olduğundan değil alışkanlıktan. Abartma bu tembelliği sadece bulanık görünüyor o kadar. Diğer göz zaten yardımcı oluyor destek oluyor. Araba sürmeye başladığında anlıyosun zaten bi fark olmadığını

• Sol 1.25 sağ 3.00 miyop
  • gözler şaşı 2 kere ameliyat oldum sol göz yine kayıyor 3.50 gözlük var. miyop astigmat hipermetrop hepsi var. hala çok mutluyum :D
  • 1,50 miyop ikiside ameleyat olmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir
    gözler şaşı 2 kere ameliyat oldum sol göz yine kayıyor 3.50 gözlük var. miyop astigmat hipermetrop hepsi var. hala çok mutluyum :D

Bayağı bayağı polyannaya bağlamışsın hocam.
  • sağ 1 sol 0.75'ti (miyop) en son şimdi bilmiyorum ne kadar ilerledi.Doktor gözlük verdi.gözlükle iyi görüyorum.acaba ilerlemedi mi?ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

Yaş 15 gözüm 5 numara

sayfa açılınca yaş 5 göz 15 diye okdum bi an

• *0.50 astigmat.

Şöyle baktım konuya birçok kişide asitgmat var. Bİlgisayar görüntüsü bunda rol oynuyor gibime geldi.
  • buldum konuyu sonunda.

<R> ....... S ....... C ....... A
    + ........ 0,5 .... +1,0 ...... 8
    + ........ 0,5 .... +1,0 ...... 8
    + ........ 0,5 .... +1,0 ..... 10

* + ...... 0,5 .... +1,0 ...... 9
    S.E. +1,0

<L> ....... S ....... C ....... A
    + ........ 0,75 ... +0,25 .... 166
    + ........ 0,75 ... +0,25 .... 164
    + ........ 0,75 ... +0,25 .... 167

* + ...... 0,75 ... +0,25 ..... 9
    S.E. +1,0

şimdi benim göz ne durumda acaba? bu rakamlardan bişi anlamadım.
    damla felan verdiydi fi tarihinde.

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'

The OLE DB provider "SQLNCLI10" for linked server "DHSQLHP" does not contain the table ""DonanimHaberGame"."dbo"."dhg_GameCheats"". The table either does not exist or the current user does not have permissions on that table.

/upload/postpro.asp, line 467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 15 Haziran 2010; 17:05:49 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.