Şimdi Ara

GÖZTEPE'ye yapılan hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in milli takım için yaptığı ve şu anda yayınlanan reklamda milli takımın rakibi durumundaki açık mavi formalı oyuncuların formalarındaki arma GÖZTEPE armasının aynısına çok yakın.

''70 milyon ve turkcell Milli Takım'ın arkasında'' sloganıyla çakilen bu reklam GÖZTEPE'mize yapılmış bir hakaret olabilir.

http://img527.imageshack.us/img527/5343/adszph7.png

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KVuXnKF-Bb0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KVuXnKF-Bb0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

• _____________________________
  • Orda rakibin serbest vuruşunu kullanan da Tuncay değil mi?Yoksa benim gözlerde mi sorun var?

Turkcell'in son Futbol Milli Takim reklam filminde Milli Takmimizin rakibi olarak gösterilen takimin armasinin Göztepe Spor Kulübü'nün armasi oldugunu belirtmissiniz.

Basvurunuz üzerine, Milli Takim reklam filmimizde yer alan rakip takim formalarindaki armayi tekrar inceledik.

Ekte reklamda kullanilan forma ve arma ile Göztepe Spor Kulübü armasini yan yana görebilirsiniz. Her iki arma arasinda genel hatlar ve form olarak bir tesadüf eseri benzerlik olsa da, detaylardaki farklilik çok dikkat çekici biçimde görünüyor. İncelendiginde, pek çok kulübün arma formunun benzeri olduğu ortaya cikacaktir.

Film için hazirlanan formalardaki armalar tamamiyla hayal ürünüdür ve herhangi bir milli takım veya kulüp takimiyla bir ilgisi bulunmamaktadir.

Bu reklam, Türkiye'nin Turkcell'i olan sirketimizin her zaman Milli Takimimiza destek olacagini anlatmak için hazirlanmistir

Saygilarimizla,

TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

Tepkicell stilinden sonra Turkcellden cevap gelmeye başladı...Değişik bir stil yapmışlar... bi tesadüf mü yoksa bilerek yapılmış birşey mi acaba?

• Karşıyaka sempatizanı bir reklamcı yapmıştır ama tesadüfte olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: lincoln.10

Turkcell'in milli takım için yaptığı ve şu anda yayınlanan reklamda milli takımın rakibi durumundaki açık mavi formalı oyuncuların formalarındaki arma GÖZTEPE armasının aynısına çok yakın.

''70 milyon ve turkcell Milli Takım'ın arkasında'' sloganıyla çakilen bu reklam GÖZTEPE'mize yapılmış bir hakaret olabilir.

http://img527.imageshack.us/img527/5343/adszph7.png

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KVuXnKF-Bb0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KVuXnKF-Bb0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Katılım zamanı: 26 Haziran 2005;
    Ben gs'nin Fenerbahçeyi yenebilme ihtimalini seviyorum.

• Beyler abartmayın milli takım reklamı kim niye Göztepe'ya sataşsın ayrıca gündemde de yok Göztepe amatör kümede niye böyle bir şey olsun.
    Gerek yok böyle kuruntulara.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1959

Beyler abartmayın milli takım reklamı kim niye Göztepe'ya sataşsın ayrıca gündemde de yok Göztepe amatör kümede niye böyle bir şey olsun.

Adamlar kaale alıp cevap veriyolar. Sadece merak dedik ya... Adamlar formasına kadar yolladı resimleri... GÜndemde yok olduğunu kim söyledi. Takip et bakalım gazeteleri, siteleri... Görürsün ne kadar gündemde

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

Beyler abartmayın milli takım reklamı kim niye Göztepe'ya sataşsın ayrıca gündemde de yok Göztepe amatör kümede niye böyle bir şey olsun.

Adamlar kaale alıp cevap veriyolar. Sadece merak dedik ya... Adamlar formasına kadar yolladı resimleri... GÜndemde yok olduğunu kim söyledi. Takip et bakalım gazeteleri, siteleri... Görürsün ne kadar gündemde

Ben bu gündemde yok derken bu konudan değil Göztepe'den bahsettim gündemde yok diye.Meraksa da olabilir saygı duyarım ama gereksiz bi merak.

Zaten gazete de bu yüzden okumuyorum bunun gibi boş şeylerden ibaret her şey.

• quote:

Ben bu gündemde yok derken bu konudan değil Göztepe'den bahsettim gündemde yok diye.Meraksa da olabilir saygı duyarım ama gereksiz bi merak.

Bende ondan bahsediyorum zaten... Bu konu gündemde yok ama Göztepe amatörde olmasına rağmen gündemde bilmem anlatabildim mi? Bu konuyu meraktan ne amaçla olduğuna bakıyoruz işte. Farkeder mi senin yorumların?

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

Bende ondan bahsediyorum zaten... Bu konu gündemde yok ama Göztepe amatörde olmasına rağmen gündemde bilmem anlatabildim mi? Bu konuyu meraktan ne amaçla olduğuna bakıyoruz işte. Farkeder mi senin yorumların?

Ben Göztepe amatörde olduğu için konuşulmuyor manasında demedim neyse yani uzatmaya lüzum yok Karşıyaka da olsa fenerbahçe de galatasaray da hatta Beşiktaş'a da aynı tepkiyi verirdim gereksiz bir muhabbet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.