Bildirim
Gözlükten kurtuldum DH (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Korkan arkadaşlar korkmasınlar hiç ama doktordan alın o versin size lensi başka yerden almayın kontrolleri filan var onlara bakıyor doktor mesela dün gittim kontrole mükemmel işliyo dedi aman başka yerden almayın -
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
Yağmurlu günlerde yağmur tanecikleri, soğuk ortamdan sıcağa geçişte buğulanması her seferinde "şifreli yayına gectik" iğrenç esprisini ağzıma pelesenk edişim. Arkadasın da dediği gibi halı sahalarda gözlüksüz oynamaya calısmam falan büyük dert yahu. Ameliyata da güvenmiyorum. Eğer olursa Lens işine gireceğim bakalım.
çok sevinme astigmat lensleri miyoplar kadar başarılı değil.Ben de vaktiyle bir kutu astigmat+miyop olan lenslerden almıştım.Zor bela takmayı öğrendik ve takmaya başladık ama gözlük kadar keskin bir görüntü vermiyordu.Geceleri durakta otobüs filan beklerken otobüslerin numaralarını hiç göremiyordum.Bir iki gün kendimi zorladım ve sonra da net görüntü alamayınca gözlüğe dönüş yaptım.Şimdi memnunum gözlükten.İlla ki lens alıcam diyorsan öncelikle deneme lenslerinden temin etmeye çalış.Bu deneme lensleri bedava oluyor.Deneme lenslerinden memnun kalırsan denediğin lensten bir kutu sipariş ver ve kullanmaya başla.Eğer uyumsuzluk vs olursa 1 kutu lens boş boşuna evde kalıyor ve verdiğin 80-90 lira para çöpe gidiyor.
-
-
Bu gözlük tedavi amaçlı değilmi ? yani bi süre sonra geçmicekmi yoksa ömür boyu kullanmak zorundamısınız ? 7 yıl çok değilmi ya hala geçmedimi.. geçmiş olsun -
-
bende 2 sene önce antalya dünyagöz hastanesınde lazer operasyonu olup kurtulmustum :) kullanmayı sevmıyordum.saydıgınız herseyi yasamak sıkıcı :) -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X