Şimdi Ara

Gozluk Veya Lens Kullaniyor Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Gozluk Veya Lens Kullaniyor Musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 19.10.2014)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawkBlood -- 18 Ekim 2014; 17:11:42 >

• Kullanıyorum
    Sorusu olanin sorusunu cevaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Kullanıyorum

Bende kullaniyorum da benim gozluk eyri gibi duruyor hafiften 2 defa gozlukcuye gittim birinciden camlari iyice sabitledi orada duzeldi gibi gozukdu eve geldim duzelmemisti 2. gidiste komple cerceveyi degisti buda biraz eyik gibi (metal cerceve) her gozlukde boyle mi
  • Uzağı net göremiyorum lens takabilirmiyim?

• Sag miyop sol astigmat. Hangisi isaretliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaz Amca

Uzağı net göremiyorum lens takabilirmiyim?

Lens kullanmani tavsiye etmem alerji yapiyor ilerde goz kuruluguna yol aciyor ve lens kullananlar lazer tedavisi yaptiramiyormus diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Kullanıyorum

Bende kullaniyorum da benim gozluk eyri gibi duruyor hafiften 2 defa gozlukcuye gittim birinciden camlari iyice sabitledi orada duzeldi gibi gozukdu eve geldim duzelmemisti 2. gidiste komple cerceveyi degisti buda biraz eyik gibi (metal cerceve) her gozlukde boyle mi

Eğik derken kastettigin ne? Masaya koyduğunda kollardan birinin diğerinin üstünde durmasiysa evet bir miktar olabilir. Hatta kemik gözlüklerde olur. Yok gözüne taktiğin da bakarken eğik duruyor gibi hissediyorsan astigmat olabilir sende onu bi kontrol ettir. Her çerçeve bi sure sonra az da olsa eğik durur Kafana takma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lazer goz ameliyati mi lens mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Kullaniyorum Miyop+Astigmat miyopu işaretledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

Orijinalden alıntı: Gaz Amca

Uzağı net göremiyorum lens takabilirmiyim?

Lens kullanmani tavsiye etmem alerji yapiyor ilerde goz kuruluguna yol aciyor ve lens kullananlar lazer tedavisi yaptiramiyormus diye biliyorum.

Yaptırabiliyoruz. Sadece merceğin cizilirse yaptiramazsin dikkat etmelisiniz. Eğer yasin yeterliyse lazer yaptırman daha iyi olur. Göz alerji kapabilir ama 3 yildir bana hicbir şey olmadı iyi bakmak lazim

• astigmat olup lazerle tedavi olan var mı maliyet ve sonuç nasıl ? benimki şuan 2 numara astigmat gözlük kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypros

astigmat olup lazerle tedavi olan var mı maliyet ve sonuç nasıl ? benimki şuan 2 numara astigmat gözlük kullanıyorum

Hastaneye gidip testleri yaptiriyormussun eger lazerler cizdirmeye gerek varsa yonlendiriyorlarmis. birde 2.000 TL-3.000 TL arasi bir fiyat duymustum bir ara dogrumudur bilmem.
  • Evet Kullaniyorum (Miyop)
  • guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.