Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.462
Cevap
593
Favori
2.275.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoya pnx 153 kırılmaz uv400 cam için 500 lira denildi. (1,5 numara miyop) Fiyat nasıl ?
  • Yaklaşık 1 yıl önce hoya eyas 1.60 camı 1.50 astigmat için çifti 750 ye almıştım. Genel olarak memnunum. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun murat beyle beraber gozluk siparimi verdim. Gercekten kendisi cok ilgilendi sagolsun. Gozluk cami seciminde usanmadan bikmadan camlar hakkinda bilgi verdi sagolsun. Herkese tavsiye ederim. Kendisi gercekten cok yogun, mesajlariniza geri donus yapamayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün gözlük aldık eşime ama gözlük camında böyle etrafa bakınca sağa sola sanki zoom yapıyor sonra bırakıyor gibi bir tuhaf.Birde camı sözde kaplaması var ama telefon ışığını tutuyorum başka bir gözlük var bende onda tek ışık ve kaplamadan dolayı yeşil görünürken bu yeni gözlükte beyaz ışık ve yeşil ışık 2 tane görünüyor kayma var gibi acaba camda nasıl bir sorun vardor
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

    şu tarz çerçeveler nasıl arkadaşlar optikçilerde ortalama fiyat nasıl olur bir optikçinin dedigini digerini tutmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordnaki -- 20 Eylül 2019; 16:21:58 >




  • Mrt008500 M kullanıcısına yanıt
    hocam pc ve telefona çok bakıyorum çogu kimse gibi önerilen galiba blue cut kaplama , gözlerim 3 filan civarı miyop 1.5 astigmat yüzde kaç inceltilmiş cam kullanmam lazım ve de en pahalıdan en ucuza kaç tl camlar önerdginiz camlar galiba hoya,hawk plus,esilor previnceia ,hoya maxee
  • Beyler anladığım kadarıyla camların farkına göre cam üzerinde net olan alan genişliyor. Gözlük cam kaplaması ise gözlük kullanım konforunu arttırıyor. Mantıgını anlamanız adına paint üzerinden sembolik olarak çizdim.



    GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!
  • Bugün Gaziantep'te bir gözlükçüden 4 adet gözlük camı yaptırdım. Bir çifti Frequeny Blue Cut diğeri de düz antirefle kaplamalı cam. Derecem -1, astigmatım -0,75 miyop. Blue cut olanı sürekli kullanıyorum, diğer antirefle olanı güneş gözlüğü klipsli gözlüğümde arabada vs kullanıyorum. 4 cama toplam 200 lira verdim (Tanıdık olduğu için). Blue cut olana mavi lazer tuttu, hiç yansıtmadı diğer tarafa. Şimdilik pek bir farkı yok gibi duruyor ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün hayatında ilk kez gözlük kullanmaya başladım. Yaklaşık 3 numara
    Ancak sorma istediğim birşey var

    Şu an tv izliyorum ve görüntü gözlüğü takınca küçülüyor ama netleşiyor
    Sizde de böyle mi? Ben gözlük takınca objeler sabit kalıp netleşecek sadece sanıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlük takınca göz numarası ilerler mi beyler?
  • Merhaba gözlükçüm bana nikon cam tavsiye etti. Özellikleri herşey var diyor fiyatıda 400 tl. Gözlerim 1.25 miyop. Lacoste l2783 çerçeve + camlar 1.000 tl fiyat verdi. Sizce uygunmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +5 hipermetrop ve 1,25 astigmat için en ideal cam markası sizce ne olmalıdır? teknik bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

    göz bebeklerim çok büyüdüğü için bu rahatsız edici olabiliyor.

    ayrıca bu zamana kadar zeiss , seiko , hoya özel sipariş cam kullanmama rağmen hiç bir zaman yaptırdığım ucuz gözlüğe oranla farkını gece/gündüz kadar net anlayamadığımı da belirteyim.

    bu konuda tavsiyelere açığım.

    herkese iyi forumlar..
  • yigitak Y kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz camlarda hangi indexte ve özellikte ürünler aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

    Her iki gözümde -2.50 miyop, -0.50'de astigmat var. Gözlük camlarımı değiştirmeye karar verdim. Şu an kullandığım camlar ucuzluk. Bu camlardan memnun değilim. Gözlerimde aşırı derece de kuruluk var. Sürekli suni göz yaşı kullanıyorum. Bilgisayar,telefon vb. cihazları kullanırken parlaklığı en düşük seviyeye getiriyorum. Çünkü parlaklık aşırı derece de rahatsız ediyor gözlerimi. Bir de oda ışıkları gözlerimi çok yoruyor. Düşük ışıkta veya karanlıkta oturmak işime geliyor. Aynı şekilde güneş ışığıda uzun süre sonra rahatsızlık veriyor. Bu problemler ışığında sizlerden gözlük camı tavsiyesi bekliyorum. Bütçem iki gözlük camı için maksimum 300 TL. Tavsiye ederken marka ve özellik belirtirseniz mutlu olurum.

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Gözlüğü takarsan iyi görüntü verir. Takmazsan rahat etmeyebilirsin.
    Gözlük takmazsan ne numaran düşer ne numaran çıkar diyebiliriz.
    Bazı gözlükçüler satmak için müşteriye, gözlüğü takmazsan daha da kötü olur demektedirler. Bu yanlış bir söylem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat hocamdan Hoya'nın digital blue vision camlarından aldım. Fazla uzatmayacağım, eğer Istanbul ve çevresindeyseniz, hiç başka yerlere bulaşmayın. Murat hocamın güvenilirliği, gözlük konusundaki bilgisi ve vereceği fiyat sizi tatmin edecektir.

    Murat hocamın mekanına gitmeden birkaç yerden fiyat aldığım fiyatla onun verdiği fiyat arasında ciddi bir fark var. Fiyattan ziyade güvenilirlik önemli, tanımadığınız yerlerde gözlükçünün aldığınız camı takıp takmayacağı bile kesin değil.

    Tavsiye ederim, gidin bir çayını için size anlatsın, hiç kendinizi yormayın optik optik gezmekle.

    Tekrar teşekkür ederim Murat hocam. @Mrt008500
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    Bunu öneririm titanyum çok hafif çok sağlam ben bu markanın fullrim olanın kullanıyorum çok iyi çok hafif yalnız bu gözlüğe trivex cam takman gerekir sağlam olması için.

    https://www.silhouette.com/en/optical-eyewear/momentum/ep/6660
  • Şimdiki modelim buna yakın hoya eyas 1.60 kullanıyorum.
    Stepper diye bir markada istediğim tarz bir çerçeve vardı ama sonra satılmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mrt008500

    Seıko RCC kaplamayı tavsiye ederim
    Sağolun. Bi araştırayım. Birde arya uv drive da karşıma çıkıyor. Sizin önerdiğiniz daha mı iyidir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaşlar.

    En son yapılan muayene sonucunda 1.75 yakın teşhisi verildi. uzağımda bir problemim yok. daha evvel 1.50 olan yakın gözlüğünde Zeiss cam kullanıldı.

    iş yerimde yan yana 3 monitör kullanıyorum. Bir yandan büro masası üzerinde kağıt vs ile uğraşmam gerekirken bir yandan monitör arkasındaki elemanları

    yönlendirmem gerekiyor. Üç değişik uzaklığa odaklanma sorunlu oluyor ve gözlük çıkarıp takma külfet haline geliyordu. Aslında çözümüm office camları olduğunu biliyordum. Göz doktorumu bu konuda yönlendirmesini isterken. bu istek karşısında sanki

    uzaydan gelmişim gibi baktı bana. Doktordan geri dönerken yolda bir kaç optikçi den bilgi ve fiyat almak istedim. Ulusal ve kurumsal bir mağza böyle

    bir ürün satmadıklarını ve konu ile ilgili bilgisinin olmadığını söyledi. Bende doğrudan zaman kaybı yaşamadan daha evvel alışverişte bulunduğum

    İzmir'in Kurumsal optikçisine gittim. Zeiss camların çifti için aldığım 2500 fiyat azıcık beni şok etti. Optikçi arkadaştan benim bu sorunuma

    alternative bulmasını rica ettim. yönlendirmesi ile essilor prevencia da karar kıldık. Progresive camda uzagı 0 yapıp yakını 1.75 kadar kademeli

    indireceğiz.

    Bu şekilde gözlüğü tüm gün kullanıyor olabileceğim ve hatta araba kullanıyorken bile, çünkü araba kullanırken kilometre saatindeki yazıları ve

    uyarıları görmekte

    güçlük çekiyorum. Essilor prevencia için çiftine 1400 tl ödeme yaptım. Teslimat için 7-10 günlük bir süre verildi. Sizce doğru bir karar mı verdim ?

    Ayrıca bekleme süresi uzun değil mi ?




  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.