merhaba deniz gözlüğü almak istiorum ama nası bişi alsam karar veremiorum max limit 100 ytl varmı bu konuda bilgisi olan?
bu saatte mi arkadaşım?
Numaralı mı alacaksın ?
yedek deniz gözlüğü satan yerler var her ılde bu yıl acılms @alyanki
dalgıç tüpüyle beraber mi alıyosun?
al kafana göre işte ama kafana göre olsun
ya bu burunu kapatan modellerden alıcam ama şnorkelli istemiorum hyr dalgıç deil tek gözlük
quote:
Orjinalden alıntı: alyanki
bu saatte mi arkadaşım?
güzeldi..
Siyah camlısı var mı onların ? Hem güneş gözlüğü hem de deniz. O kadar para veriyorsun iki işe yarasın. O parayla (100 YTL) 1 hafta geçinen aileler var be sen acımıyor musun 1* cm lastiğe bağlanmış 2 cam parçasına vermeye ? İşte Türkiye bu yüzden düzelmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Siyah camlısı var mı onların ? Hem güneş gözlüğü hem de deniz. O kadar para veriyorsun iki işe yarasın. O parayla (100 YTL) 1 hafta geçinen aileler var be sen acımıyor musun 1* cm lastiğe bağlanmış 2 cam parçasına vermeye ? İşte Türkiye bu yüzden düzelmiyor...
Güzel kardeşim seni ilgilendirirmi? para benim deilmi onu anlamadım yani benim önceki gözlüğüm 8 sene kullandım ve artık eskidi iyice almışken düzgün bişey alıyım diyorum istediğim sadece güzel çantası olan ve içi az buğu yapan bir tip
psp li nete balanip download edebilen son teklonoji bi gozluk ariyorum bende acaba bulabilirmiyiz
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
psp li nete balanip download edebilen son teklonoji bi gozluk ariyorum bende acaba bulabilirmiyiz