Şimdi Ara

gözlük...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba deniz gözlüğü almak istiorum ama nası bişi alsam karar veremiorum max limit 100 ytl varmı bu konuda bilgisi olan?

• bu saatte mi arkadaşım?
  • Numaralı mı alacaksın ?
  • yedek deniz gözlüğü satan yerler var her ılde bu yıl acılms @alyanki
  • dalgıç tüpüyle beraber mi alıyosun?
  • al kafana göre işte ama kafana göre olsun
  • ya bu burunu kapatan modellerden alıcam ama şnorkelli istemiorum hyr dalgıç deil tek gözlük
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

bu saatte mi arkadaşım?

güzeldi..

• Siyah camlısı var mı onların ? Hem güneş gözlüğü hem de deniz. O kadar para veriyorsun iki işe yarasın. O parayla (100 YTL) 1 hafta geçinen aileler var be sen acımıyor musun 1* cm lastiğe bağlanmış 2 cam parçasına vermeye ? İşte Türkiye bu yüzden düzelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Siyah camlısı var mı onların ? Hem güneş gözlüğü hem de deniz. O kadar para veriyorsun iki işe yarasın. O parayla (100 YTL) 1 hafta geçinen aileler var be sen acımıyor musun 1* cm lastiğe bağlanmış 2 cam parçasına vermeye ? İşte Türkiye bu yüzden düzelmiyor...

Güzel kardeşim seni ilgilendirirmi? para benim deilmi onu anlamadım yani benim önceki gözlüğüm 8 sene kullandım ve artık eskidi iyice almışken düzgün bişey alıyım diyorum istediğim sadece güzel çantası olan ve içi az buğu yapan bir tip
  • psp li nete balanip download edebilen son teklonoji bi gozluk ariyorum bende acaba bulabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

psp li nete balanip download edebilen son teklonoji bi gozluk ariyorum bende acaba bulabilirmiyiz

www.gitmedigitmez.com

• http://www.dalisveris.com/index.php?do=catalog%2Fshow2&p=183&b=0&searchprice=desc&searchalpha=

burası ii gibi hangisini önerirsiniz?kullanan varmı hiç bunlardan birini
  • ucuz hocam istedğin gözlüğü 20$ a bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

ucuz hocam istedğin gözlüğü 20$ a bulabilirsin

nerden?
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.