Şimdi Ara

Gözlerinize inamayacaksınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
22.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hım.Ateistler toplanmış yine.hiç bişey demiyorum yorumda yapmıcam fazla.SAdece şunu sölicem.Allah herşeyi bir sebebe bağlar.Hiç bişeyi durduk yere ortaya çıkarmaz.Oradakide aynen dedğiniz gibi yanardağdan lav püskürmesiyle üzerlerine kükürt yapısmıs ve vucudu dışı taşlasmıs.Sebeb olarak yanardağ.İnanan inanır ben o kavimmi(ayette belirtilen) kesin bişey diyemem ama insanların fikirlerine saygı duymasını bilin.Bu yazımada alıntı yapıp cins cins yazmayın akşam akşam resil etmiyim bi kaçınızı.iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuAnS
    ne kadar komik öyle değilmi Allah'ın hokus pokus yaparakmı mumyalaştırmasını bekliyordun tabiki bilimsel bir sebebi olcak, ayrıca mumyalaşma sadece iç organların boşaltılması ve ilaçlama ilede olmaz doğal yollarla da mumyalaşma gerçekleşebilir.

olay bilimsel sebep olması değil, olay o mumyalama işleminin istem dahilinde insanlar tarafından gerçekleştirilmiş olması. doğal yollardan cesetlerin bozulmadan kalması mümkündür, bi ölüyü - bilmemkaç derecede bir ortamda tutarsan (örneğin kutuplar) bozulmadan kalır doğal olarak. bunda ilahi bi güç aramak saçmadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

ne kadar komik öyle değilmi Allah'ın hokus pokus yaparakmı mumyalaştırmasını bekliyordun tabiki bilimsel bir sebebi olcak, ayrıca mumyalaşma sadece iç organların boşaltılması ve ilaçlama ilede olmaz doğal yollarla da mumyalaşma gerçekleşebilir.

olay bilimsel sebep olması değil, olay o mumyalama işleminin istem dahilinde insanlar tarafından gerçekleştirilmiş olması. doğal yollardan cesetlerin bozulmadan kalması mümkündür, bi ölüyü - bilmemkaç derecede bir ortamda tutarsan (örneğin kutuplar) bozulmadan kalır doğal olarak. bunda ilahi bi güç aramak saçmadır.

İşte bazen Allah insan eliyle yaptırır mucizesini,ayrıca ortada bir mucize varsa Allah onu bilimle gerçekleştirir, ama sen mucizedeki gücü (örneğin firavunun cesedi) sadece bilimde ararsan eğer , Allahın hikmetini görememen normal çünkü sebep ve sonuçda bilime odaklaşmışsın.Allah'ın hikmeti ''sadece'' gözle görülmez ''kalpte hissedilir'' işte buna ''inanç, inanma'' diyoruz,yoksa herşeye bilimsel bir sebep bulursun o ayrı.

o ceset fravunun çünkü

* karbon 14 modeli ile cesedin hz musa döneminde yaşadığı referans alacağınız ''batılı bilim adamları'' söyledi
    * firavunun cesedi ''insan eliyle değil'' kızıldeniz kenarındaki kumlarda yüksek sıcaklık ve basıncın etkisiyle kuruyarak ''mumyalaştı''.
    * firavun ''secde halinde cıkarıldı'' resimleri var ,daha sonra o şekli bozdular ''sırt üstü yatırdılar''.
    * ceset ''firavunun yaşadığı, hz musa ile savaştığı'' bölgede bulundu ,kızıl deniz ile akdenizin birleştirilmesi için açılan kanalda bulundu.

• İbretlik görüntüler.
  • quote:

* firavun ''secde halinde cıkarıldı'' resimleri var ,daha sonra o şekli bozdular ''sırt üstü yatırdılar''.

bitek şunu düşün bakalım binlerce yıl kaskatı kalmış birşeyi "secde" etmiş bi halden "sırt üstü yatırmak" mümkün olabilir mi? nelerle uğraşıyoruz ya...
  • quote:

quote:

bitek şunu düşün bakalım binlerce yıl kaskatı kalmış birşeyi "secde" etmiş bi halden "sırt üstü yatırmak" mümkün olabilir mi? nelerle uğraşıyoruz ya...

Resimleri var iki halininde ilaçlarla kimyasal yöntemlerle herşey mümkün.
  • quote:

quote:

quote:

İşte bazen Allah insan eliyle yaptırır mucizesini,ayrıca ortada bir mucize varsa Allah onu bilimle gerçekleştirir, ama sen mucizedeki gücü (örneğin firavunun cesedi) sadece bilimde ararsan eğer , Allahın hikmetini görememen normal çünkü sebep ve sonuçda bilime odaklaşmışsın.Allah'ın hikmeti ''sadece'' gözle görülmez ''kalpte hissedilir'' işte buna ''inanç, inanma'' diyoruz,yoksa herşeye bilimsel bir sebep bulursun o ayrı.

o ceset fravunun çünkü

* karbon 14 modeli ile cesedin hz musa döneminde yaşadığı referans alacağınız ''batılı bilim adamları'' söyledi
    * firavunun cesedi ''insan eliyle değil'' kızıldeniz kenarındaki kumlarda yüksek sıcaklık ve basıncın etkisiyle kuruyarak ''mumyalaştı''.
    * ceset ''firavunun yaşadığı, hz musa ile savaştığı'' bölgede bulundu ,kızıl deniz ile akdenizin birleştirilmesi için açılan kanalda bulundu.

• quote:

merak ettim internette mevcutsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 11 Şubat 2009; 19:06:10 >
  • Bu konu tam ibretlik bence.
  • hala hurafelere inanan teknoloji çağında büyüyen geçnleri gördükçe gülüyorum..yanardağı patlaması yüzünden ölen insanları ''bunlar zina yapmış helak olmuşlar'' diye itham eden kör cahil gençlere Allah akıl fikir evrsin diyorum.
  • quote:

Beyninin başka faliyeti varmı yoksa sadece gülmeyimi becerebiliyorsun.

beyin faliyetleri olmayan birine gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 12 Şubat 2009; 18:13:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

quote:

o işler öyle gülmeyle olmaz varsa bi bilgin fikrin yazda ''görelim'' ''gülelim'' ile oluyosa ben sana bir sayfa yazıyım.
  • quote:

quote:

quote:

o işler öyle gülmeyle olmaz varsa bi bilgin fikrin yazda ''görelim'' ''gülelim'' ile oluyosa ben sana bir sayfa yazıyım.

bir sayfa yazmışsın zaten hepsi de secde halindeymiş

• tanımadığı insanlara aptal saptal sövenler boşuna konuya maydonoz olmasınlar.
  • FAKE...
  • quote:

bir sayfa yazmışsın zaten hepsi de secde halindeymiş

firavundan bahsediyoruz, pompei halkından değil.
  • konu hala devam ediyor ,komediye gel. allah'ım , bu toplumda bu kadar çok dolandırıcının türemesini şimdi anlıyorum. burda ekmek çoookkkk.

hala dediğim dedik ,öttürdüğüm düdük misali inatla iddia edenler var. ülen varsa öyle bir şey önce benim kafama yağar bi kerem ; ben olmuşum pompei ,sabah akşam pompei.
  • @trimaxsahinabi hayat boş pompei coş

quote:

quote:

şu merakım arada kaynamasında NuAnS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 11 Şubat 2009; 19:30:32 >
  • quote:

quote:

quote:

şu merakım arada kaynamasında NuAnS.

ben resim yüklemeyi bilmiyorum googlede mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.