Şimdi Ara

Gözlerinin Önündekilere inanmıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten İbretlik ... Lig tv hemen fotoşok yapmış görüntüyü değiştirmiş nasıl olsa yancı kanal

Anasını satayım ne ilahi ne büyük takımmışız hem Tff bizim Hem Mhk bizim bütün hakemler bize çalışır bütün kurumlar bize çalışıyor zaten muslera'da kadıköyde ki maçta bilerek kapattığı köşeden gol yedi herkesi satın almışız Muslerayımı alamıyacaz değilmi ? Zaten webo'nun attığı golde seken top bilerek organize edilmiş ilk yarı soyunma odalarında ha bide bütün medya'da bizim onuda es geçmeyelim zaten Emre'de açıklamış futbola veda ettikten sonra eğitim alıp Uefa'da görev almak istiyormuş yakında uefa'yı da alıcaz bize çalışmaya başlıyacalar ordan da hedef Fifa bekle geliyoruz...

Ne komik insanlar var

Benim bu maç şuan umrumda değil valla ben şuan f4 için seviniyorum GİDİYORUZ MADRİDE !!!!!!

• O arkadaşların kafasını yaşatan bişey bulunmadı daha. Çok şanslılar adamlar doğuştan öyle.

He unutmadan EN BÜYÜK FENERBAHÇE. Çekememenizin nedeni bu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçtan sonra ileri al geri al , teknik donanım ile ölçülüp biçilip ancak ofsayt ya da değil denilen pozisyon için hakemde bi kusur aranmaz.

Maçı izlemedim, belki Bursa yı doğramıştır hakem bilmiyorum ama şu pozisyon için yanlış karar verilse de kabul edilebilir ölçüde hata yapmış sayılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HaLa cinLere inanıyormusun....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.