Şimdi Ara

Gözler için en yararlı besinler nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşama doru uzağı bulanık görüyorum sabah yine düzeliyo çabukmu yoruluyor nedir doktora gittiğimde sabaha gitmiştik bişey yoktu normal yaşantına devame et dedei :) önerebileceğiniz besinler veya başka bişey varmı

• havuç öneririm...ara sırada 10-15dk. civarı uzaklara bakarak gözünün netleme süresini azaltabilirsin;bunuda doktordan öğrenmiştim
  • Maydonoz ve havuç !!!
  • a vitamini içeren besinleri tercih etmelisin. en bilindik örneği de havuç :)

ben öss ye girmeden 1 ay önce her gün akşam 1 kase(baya büyük kase ) havuç salatası yiyordum hem hafızayı canlandırır hem de gözlere iyi gelir. tavsiyem şu; her akşam 1-2 havucu rendele üstüne de limon sık, afiyetle ye
  • Fındık,badem,ceviz. Yalnız havucu yağ ile yemeniz lazım vücutta emilebilmesi için.
  • sağolun valla güzel bilgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

havuç öneririm...ara sırada 10-15dk. civarı uzaklara bakarak gözünün netleme süresini azaltabilirsin;bunuda doktordan öğrenmiştim

bu arasıra nekadar da bir oluyo acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

a vitamini içeren besinleri tercih etmelisin. en bilindik örneği de havuç :)

ben öss ye girmeden 1 ay önce her gün akşam 1 kase(baya büyük kase ) havuç salatası yiyordum hem hafızayı canlandırır hem de gözlere iyi gelir. tavsiyem şu; her akşam 1-2 havucu rendele üstüne de limon sık, afiyetle ye

tam keyifliksin rendeyi bende severim

böyle dediğine göre herhalde öss yi kazanmışsın nereyi kazandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 3 Eylül 2007; 18:29:51 >
  • havuç ve ceviz iyi derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cev

havuç ve ceviz iyi derler

Kırmızı elmayı sevmem ama avatarda çok yakışıkalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

quote:

havuç öneririm...ara sırada 10-15dk. civarı uzaklara bakarak gözünün netleme süresini azaltabilirsin;bunuda doktordan öğrenmiştim

ortalama 2 güne bir yapıyorum,cidden fark ediyor
  • quote:

quote:

quote:

ortalama 2 güne bir yapıyorum,cidden fark ediyor

çok güzel sık sık değilmiş bende unutmazsam yaparım ama en iyisi sahile gidip te yapmak olucaktır herhadle istanbulda biraz zor zağa bakmak binalar dolayısıyla
    havaya bakarım ancak yada tavana çıkacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 3 Eylül 2007; 21:47:42 >

• quote:

fazla kaçırmak iyi değil..göbek yapıyo

• quote:

quote:

yok hocam istediğim yer olmadı seneye 2. ve son kez deneyecem hayırlısı olsun

@thekeys
    keşke göbek yapsa çok zayıfım yahu kemiklerim çıkıyor

• havuç maydanoz ceviz

bunları biliyorum sadece

sen bu topice yazılan yiyecek maddelerini bol bol ye
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam istediğim yer olmadı seneye 2. ve son kez deneyecem hayırlısı olsun

@thekeys
    keşke göbek yapsa çok zayıfım yahu kemiklerim çıkıyor

inşallah kazanırsın kardeşimde busene 2.kez giricek

quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

havuç maydanoz ceviz

bunları biliyorum sadece

sen bu topice yazılan yiyecek maddelerini bol bol ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 4 Eylül 2007; 16:27:26 >

• gaza geldim gittim bir havuç aldım dolaptan yiyorum şuan
  • Afiyet olsun
  • eyw

valideye sordum ceviz var mı die.var balkonda dedi.hakkaten bi baktım ceviz.onuda yiycem birazdan.zaten havucu yedim baya bi düzeldi gözlerim.cevizi de yedikten sonra sanırım duvarların arkasınıda görücem artık

allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: Magnolia..

Afiyet olsun

• bugs bunny abi den bildiğim kadrıyla havıçç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.