Şimdi Ara

Gözlemci atamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fm 2014 oyunumda Hollanda, İspanya, Almanya, İngiltere ve Brezilya ligleri açık. Gözlemcilerim farklı oyuncular bulsun istiyorum fakat neredeyse oyundaki tüm iyi gözlemciler bu açtığım ligler hakkında bilgi birikimine sahip. Mesela bir İtalya veya Belçika ligindeki iyi oyuncuları gözlemleyemorum.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lebiberon_23

Merhaba Arkadaşlar;

Fm 2014 oyunumda Hollanda, İspanya, Almanya, İngiltere ve Brezilya ligleri açık. Gözlemcilerim farklı oyuncular bulsun istiyorum fakat neredeyse oyundaki tüm iyi gözlemciler bu açtığım ligler hakkında bilgi birikimine sahip. Mesela bir İtalya veya Belçika ligindeki iyi oyuncuları gözlemleyemorum.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

Teşekkürler.

Kendin 19 yaş altı milli turnuvaları incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: Lebiberon_23

Merhaba Arkadaşlar;

Ne yapmamı önerirsiniz ?

Teşekkürler.

Kendin 19 yaş altı milli turnuvaları incele.

Teşekkür ettim
  • Hocam gözlemcilerini istediğin bölgelere yönlendir, biraz zaman alır ama o bölgelerdeki bilgi birikimleri de bu sayede artacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.