Şimdi Ara

Gözle görünemeyen UV boya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tip boya veya mürekkeplerden nerde bulabilirim istanbuldayım.
    odamda UV black light var çok güzel olacağını düşünüyorum

• bilen yok heralde
  • bulmak biras zor ama kırtasiylerde o tarz kalemler var kopya kalemi olarak bi ara piyasada çoktu..
  • hımm İYİ fikir de o kalemlerden nerde bulacaksın...
  • butun kırtasiyecilerde vardır, fosforlu kalem demen yeterli fiyatıda uygun 1 ytl civarı..
  • gözle görülemeyenmi 5 duyu organımızla hissedebiliyormuyuz bari nasıl görünmüyor ya su bile görünüo göremiyorsan sadece hissedebilirsin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahdlan
    butun kırtasiyecilerde vardır, fosforlu kalem demen yeterli fiyatıda uygun 1 ytl civarı..

hayır fosforlu kalem değil arkadaşın istediği.. daha başka..
    quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos
    gözle görülemeyenmi 5 duyu organımızla hissedebiliyormuyuz bari nasıl görünmüyor ya su bile görünüo göremiyorsan sadece hissedebilirsin bence

aynı su gibi şeffaf bu da işte bi yere sürdüğün zaman pek ayırd edilmiyor ama mor ışıkta mavimsi renkte parlıyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu gone in 60 secondsta plakaların duvara yazıldıgı kalemden bahsedior :D bulursan bizede haber ver.
  • Evet lisedeyken bizim arkadaş kullanmıştı onlardan.Kalemle sıraya yazdı sonra elinde ışıklı anahtarlık vardı.Uv ışıktaki gibi olmasada anahtarlığın ışığını yazının dibine tutunca yazı net okunabiliyordu.Nerden almıştı zibidi unuttum bulsak çok iyi olur...
  • uv kalemiyle yapılmış bir sanat

• kimyacılarda araştıracam bi kaç kişi belki oralarda bulabilirsin o mürekkebi dedi bulrsam haber veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

uv kalemiyle yapılmış bir sanat

devamı var UV ışık altında parlayan bir mürekkeple yapılıyor o tattoo lar...

link : (tattoo) http://www.tattooartists.org/Gal3975_UV_Blacklight_Ink.asp

• ben örnek olsun dedim sitede kalabalık oluyor biliyon mu
  • şu tatoolardan önce boyayı bulabilsek ne güzel olur :D odayı cinayet mahali yapcam :D
  • Yok mu bulan ? Benimde içime dert oldu bu boyalar
  • aynen benimde ama bulamadım kimyacılara baktım bikaç ama bilen yok
  • Arkadaşlar biraz konu hortlatmış gibi oldum kusura bakmayın yeni gördün konuyu
    arkadaşım istediğin boyayı şu adreste bulabilirsin , fiyatıda makul (miktarına göre ) bir çok renk çeşidi var. Saygılarımla
    uv boya
  • O degilde resimler harika
  • ebayda var onlardan bol miktarda istersen kaç kişi istiyor isterseniz toptan getirirseniz belki çok pahalıya gelmez alırsanız bende isterim :D
  • Görünmüyosa Ne İşine Yaricak Arkadasım? Görünmicekse Neden Para Harcıyosun Ayıp Yazık Günah Yav!:PAslında Güzel Olur Ya Normalde Gözükmicek Ama Uv Yi Actığın Zaman Abawwww
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.