Bildirim
Gözaltına Alınan Barış Atay Serbest Bırakıldı...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Barış Atay ı tutuklamak için o kadar geçerli sebep varken sırf maden işçisi ne tepme atan adama haklı olarak dallama dedi diye sorguya çağırmak bu terörist seviciyi anca kahraman yapar.. Memurları,öğretmenleri terörist diye içeri at terörist leri serbest bırak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunu anlayamamışsın daha millete çomar diyorsun bu ne özgüven ya ? "sırf maden işçisi ne tepme atan adama haklı olarak dallama dedi diye"
Ya da diğer bir ihtimal terör sempatizanlığı yapılmasını normal görüyorsun ? Çünkü arkadaşın bahsettiği gibi barış atay denen kişi açıkça terör sempatizanlığı yapıyor hapse atılması için bu yeterli bir sebep. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar
Okuduğunu anlayamamışsın daha millete çomar diyorsun bu ne özgüven ya ? "sırf maden işçisi ne tepme atan adama haklı olarak dallama dedi diye"
Ya da diğer bir ihtimal terör sempatizanlığı yapılmasını normal görüyorsun ? Çünkü arkadaşın bahsettiği gibi barış atay denen kişi açıkça terör sempatizanlığı yapıyor hapse atılması için bu yeterli bir sebep.
habur'da terörist affedenlerde atılması gerekiyor o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: cenup
quote:
Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar
Ya da diğer bir ihtimal terör sempatizanlığı yapılmasını normal görüyorsun ? Çünkü arkadaşın bahsettiği gibi barış atay denen kişi açıkça terör sempatizanlığı yapıyor hapse atılması için bu yeterli bir sebep.
habur'da terörist affedenlerde atılması gerekiyor o zaman
Gerekiyor ben gerekmiyor mu dedim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dh-Ranger
Az bile söylemiş
İnsanları özgürlüklerini almakla tehdit ediyorlar
Yukardaki Ç*mar arkadaş gibiler olduktan sonra
Yazdığımı bir daha oku heval -
quote:
Orijinalden alıntı: Dh-Ranger
Kardeş ben kürt asıllı değilim.Kürtte benim dostum laz da çerkezde.Kürt olmaktanda gurur duyardım.
Ben senin gibi insan ayırmam ırkçılığı senin gibi Cahiller ve imansızlar yapar.
Bak canım kardeşim sen benim yorumumu ne yazdığımı anlamadan gelip "çomar" diye yazarsan kusura bakma bende seni Barış gibi terör sevicilerini destekleyen biri olarak görürürüm anladınmı? "Heval" kelimesini bilerek yazdım niyemi sen neye dayanarak "çomar" yazdıysan işte o yüzden..Cahilliği yapan sensin tanımadığın birine "çomar" yazıyorsun
-
ooo iyi bari chp buna da itiraz edecekti bleki yürüyüş yapacaktı yorgunluk hep iyi kurtuldunuz xD -
huloooggg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X