Şimdi Ara

göz tembelliği şikayeti olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum tedavisi yok tek gözle yaşıyoruz allahımıza hamd olsun buanda şükür

• Osu! oynayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımı maf eden tanrıyı sorgulamaya bile götüren lanet bir şey . Sol göz tam hipermetrop var sadece ama gel geleli m sağ göz Allaha emanet bizim beyinde alışmış ya sol göze sağ göz yok abi iptal ediyor resmen ne zaman gözümü sağ tarafa doğru kaydırsam veya sağ gözüm ile bir yere odaklansam orada olduğunu anlıyorum hep merak etmişimdir iki gözü net görenler nasıl görüyor diye lanet bir hastalık işte bilim bu kadar mı diye sordurtuyor bana bundan belki 5 sene sonra kanserin tedavisi bulunacak hiv virüsünün tedavisi bulunacak amma velakin gel gelelim buu aptal hastalığın tedavisi yıllarca bulunumadı bulunamayacak mı bilmiyorum ama bulunması şart üstüne araştırma yapılması lazım . Açıkçası detaylı irdelediğin zaman olayı intihara götürecek kendinden nefret etmeni tanrıyı ve doktorları sorgulatacak lanet bir şey .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

malum tedavisi yok tek gözle yaşıyoruz allahımıza hamd olsun buanda şükür

Aslında tembel değil, zeki, zeki de çalışmıyor, çalışsa yapar

tembel olmayan gözünü güzelce kapatıyoruz, üstüne pamuk koy, sonra yara bandıyla bantla gözün kapalı olacak tabi. sonra tembel göz açıkta kaldıkça
    çalışa çalışa alışır, 1 hafta öyle takılırsan hoop geçmiş olsun.

bu arada bu dediğim yöntem ne kadar geçerli bilmiyorum, orta okulda iken arkadaşın gözü tembeldi, böyle bir şekilde gelmişti,
    tembel gözü açıktaydı. sonra düzelmişti sanırsam. net bilgim yok, yinede denemeye değer.

• bende de goz tembelligi var 3.50 numara sag goz ama allaha sukur 10/8 goruyor. annem ben kucukken cok ustumde durmus. kapama hareketleri falan yaptirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GleaMugen

quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

malum tedavisi yok tek gözle yaşıyoruz allahımıza hamd olsun buanda şükür

Aslında tembel değil, zeki, zeki de çalışmıyor, çalışsa yapar

tembel olmayan gözünü güzelce kapatıyoruz, üstüne pamuk koy, sonra yara bandıyla bantla gözün kapalı olacak tabi. sonra tembel göz açıkta kaldıkça
    çalışa çalışa alışır, 1 hafta öyle takılırsan hoop geçmiş olsun.

bu arada bu dediğim yöntem ne kadar geçerli bilmiyorum, orta okulda iken arkadaşın gözü tembeldi, böyle bir şekilde gelmişti,
    tembel gözü açıktaydı. sonra düzelmişti sanırsam. net bilgim yok, yinede denemeye değer.

Biz oraları atlatalı yıllar oldu bu iş max zorlasan 5 6 yaşına kadar yoksa şuan herkes kapatma yapardı pislik bir şey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

bende de goz tembelligi var 3.50 numara sag goz ama allaha sukur 10/8 goruyor. annem ben kucukken cok ustumde durmus. kapama hareketleri falan yaptirmis.

Benim 1,5/10 başka bir doktora göre 4/10 acaba aramızdaki fark nasıl merak ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

quote:

bende de goz tembelligi var 3.50 numara sag goz ama allaha sukur 10/8 goruyor. annem ben kucukken cok ustumde durmus. kapama hareketleri falan yaptirmis.

Benim 1,5/10 başka bir doktora göre 4/10 acaba aramızdaki fark nasıl merak ediyorum :)

gene fark vardir hocam. mesela mobilden yorumlari okuyabiliyorum ama biraz golge var

• quote:

quote:

quote:

gene fark vardir hocam. mesela mobilden yorumlari okuyabiliyorum ama biraz golge var

Bende o kadar olsa yemin ediyorum bir damla şikayetçi olmam anca büyük nesneleri seçebiliyorum ben yorum okuma gibi lüksüm yok zaten sol gözüme bir şey olursa sıkarım kafama geçerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o kadar olsa yemin ediyorum bir damla şikayetçi olmam anca büyük nesneleri seçebiliyorum ben yorum okuma gibi lüksüm yok zaten sol gözüme bir şey olursa sıkarım kafama geçerim

Çok geçmiş olsun hocam. Göz çok önemli. Diğer gözünüze çok dikkat edin.

• Benim de sağ göz 4 küsürlerde, gözlükle idare ediyorum.
  • Görmeyen göz paralel bakıyor mu diyer gözle yada sadece estetik olarak düzeltmek için ameliyat var mı

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Elbet bizde öyle yapıyoruz hocam suçumuz günahımız yokken bununla uğraşıyoruz sonra soruyorum tanrı neden böyle bir yük bindirdi bana anlam veremiyorum bir gün tedavisi bulunursa adagim var o derece

• Doktor, sağlam gözü kapatıp, elimize yazı yazan bir kağıdı alıp tembel göze uzaklaştırma yakınlaştırma yap demişti. İşe yarıyor mu bilmiyorum

• Bu arada göz tembelliğini en iyi özetleyen olay şudur tabi görme kaybina göre değişir netlik gözleriniz ile sola kaydırın sol tarafa odaklanın sağ tarafta hareketleri sezersiniz ama görüntü bulaniktir çünkü gözleriniz sola odaklanmistir eh işte göz tembelligindeki görüntü görme oranına göre değiştiği gibi ona yakındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 25 Temmuz 2016; 0:23:31 >
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım doktoruma bile sordum göz uzmanlığı yaparken hiç mi bilimse çözüm aranmıyor mu buna diye 5 6 yaşından sonra zor hatta tedavisi bile yok diyoruz hocam bana söyle mantık geliyor ya komple göz nakline gidip o beyine o göz öğrenilecek yada nöroloji alanı elektro şok dalgaları ile sinirleri uyaracak o gözü beyin tanıyacak . Ölü sinirler bile örnek veriyorum felc fizik tedavi ve nöroloji alanı ile bir nebze iyilise biliyor o ayağa yürüme hareket öğretiliyor göze neden ogretilemiyor bir insan kulu çıkıp araştırıyor mu

• zamanında subay olamadım göz tembelliğinden
    şimdi iibf bitirdim mal gibi kpss kovalıyorum
  • şanslıydım ki o evreyi çocukken atlattım. 6-7 sene gözlük + tek göz yaşayarak hem gözlükten kurtuldum hem tekrar 2 gözlü oldum. cidden sıkıntılı iş ya.

• Aynı durum sol gözümde var gözlüğü de takmıyorum artık bi halta yaradığı yok nası tedavisi olmaz ona da aklım almıyor

• tedavisi hala yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profzo -- 20 Aralık 2020; 19:28:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.