Bildirim
Göz Atış: Warhammer 40.000: Kill Team
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Warhammer 40.000: Space Marine Demosunu az önce denedim,oyunun atmosferi o kadar güzelki doyamadım resmen,aksiyonu,silahları,bitirici buluşları,hele o baltayla orglara girişmesi deli sarıyor adamı.KESİN OYNAYACAĞIM OYUNLAR ARASINA GİRDİ bile.
Süper dip not:Demoyu herkes denesin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 25 Ağustos 2011; 21:32:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
Warhammer 40.000: Space Marine Demosunu az önce denedim,oyunun atmosferi o kadar güzelki doyamadım resmen,aksiyonu,silahları,bitirici buluşları,hele o baltayla orglara girişmesi deli sarıyor adamı.KESİN OYNAYACAĞIM OYUNLAR ARASINA GİRDİ bile.
Süper dip not:Demoyu herkes denesin arkadaşlar.
Demoyu ben de geçen akşam oynadım geçen akşam, baya iyi gözüküyor hakkaten. O kadar kargaşaya rağmen frame frate falan hiç düşmüyor. Shooting ve melee arasındaki geçişler gerek görsel, gerek kontrol olarak çok çok rahat. Baya iyi bir oyun geliyor. Kill Team hevesinizi geçirmek için biraz oynanabilir belki, ama umutlarınızı yüksek tutmayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X