Şimdi Ara

Gow collection hesabı olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elinde psnden indrmiş olduğu gow collectionu olan varsa kişi başı 10 liraya indiryorlardı bende olan birine 10 lira veya kontör yollayabilirim indirmek için

• Hocam onu kullandılarsa sen ındremezsın bır daha
  • olan varsa bende paypal ile 10€ yatiracam..
    saka degil gercek.. tek problem bu game sharing olayinin nasil yapildigini bilmiyorum.. kendi psn hesabimda oyunu nasil oynayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 24 Temmuz 2011; 15:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatay88

Hocam onu kullandılarsa sen ındremezsın bır daha

zaten dostum bir kere indireceğim bitiririm zaten
  • joker kardesm ole olmuo o
    psn kardeslıgı ıle oyun alan bırı onu makınaya ındrdıgı an hakknı kullanms oluo
    bız adam arıorz su an da 10 tl ye oyun almak ıcın ama unlimited psn grubuna bakın ordan bılgı alırsınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

olan varsa bende paypal ile 10€ yatiracam..
    saka degil gercek.. tek problem bu game sharing olayinin nasil yapildigini bilmiyorum.. kendi psn hesabimda oyunu nasil oynayabilirim?

oyunu psn hesabına degıl makınaya ındırıorsn o yuzden sıkıntı olmuo ıstersen 20 tane yenı psn ac
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatay88

joker kardesm ole olmuo o
    psn kardeslıgı ıle oyun alan bırı onu makınaya ındrdıgı an hakknı kullanms oluo
    bız adam arıorz su an da 10 tl ye oyun almak ıcın ama unlimited psn grubuna bakın ordan bılgı alırsınz

ok dostum bakayımn bi saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.