Şimdi Ara

Gov Uzantılı site yaptırmak istiyoruz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Van Valiliğinin Proje biriminde çalışıyorum. İnternet sitemiz çok eski, amatörce tasarlanmış, sürekli kapanıyor ve verilerimiz kayboluyor. Kurum adına yeni bir web sitesi tasarlatmak istiyoruz. Henüz belli değil ama muhtemelen benim başıma kalıcak bu iş, ben de konuda çok bilgili değilim. Bi kaç sorum var. Gov.tr uzantılı web sitelerini herkes tasarlayabilir mi, mesela burdan bir arkadaşla anlaşıp tasarımı ona yaptırsak, gov uzantılı bi site yapabilir mi bize ? Şu an kullandığımz siteye yılda 150 tl hosting ücreti ödüyoruz, bu fiyata bulmak zor olabilir farkındayım ama 300-500tl arası yıllık ücretle sanırım orta halli bir hosting bulabiliriz diye düşünüyorum ? Sağlam da bir tasarım olsun istiyoruz, buna ne kadar kaynak ayırmalıyız ? Bir de son olarak, eski sitede kullandığımız verileri, yeni siteye aktarma gibi bir şansımız olabilir mi, çünkü 2-3 yıldır yapılan her şey orada, ve kaybolmasını istemiyoruz, baştan yüklemek ise, ölüm olur. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALCY -- 29 Mayıs 2013; 16:18:37 >

• Bu arada gov uzantılı yapmamız mümkün değilse, com ya da net de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

Bu arada gov uzantılı yapmamız mümkün değilse, com ya da net de olabilir.

gov uzanlıda yaparız farketmez..butcenızıde soyleyın ona gore guzel bır tasarım yapalım ıstersenız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

Arkadaşlar merhaba. Van Valiliğinin Proje biriminde çalışıyorum. İnternet sitemiz çok eski, amatörce tasarlanmış, sürekli kapanıyor ve verilerimiz kayboluyor. Kurum adına yeni bir web sitesi tasarlatmak istiyoruz. Henüz belli değil ama muhtemelen benim başıma kalıcak bu iş, ben de konuda çok bilgili değilim. Bi kaç sorum var. Gov.tr uzantılı web sitelerini herkes tasarlayabilir mi, mesela burdan bir arkadaşla anlaşıp tasarımı ona yaptırsak, gov uzantılı bi site yapabilir mi bize ? Şu an kullandığımz siteye yılda 150 tl hosting ücreti ödüyoruz, bu fiyata bulmak zor olabilir farkındayım ama 300-500tl arası yıllık ücretle sanırım orta halli bir hosting bulabiliriz diye düşünüyorum ? Sağlam da bir tasarım olsun istiyoruz, buna ne kadar kaynak ayırmalıyız ? Bir de son olarak, eski sitede kullandığımız verileri, yeni siteye aktarma gibi bir şansımız olabilir mi, çünkü 2-3 yıldır yapılan her şey orada, ve kaybolmasını istemiyoruz, baştan yüklemek ise, ölüm olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba;

Tarafınıza web hosting hizmeti sunabiliriz. Ancak, web hosting hizmeti ile web tasarlama hizmeti birbirinden farklı işlerdir. Yani, hosting sağlayıcısı ile web tasarım firması farklı işlemler görmektedir. Biz, tarafınıza hosting hizmeti verebiliriz.

Kurumsal Firmalara özel hosting çözümlerimize web sitemizden ulaşabilir ve gerçek %99.8 uptime garantisi rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kurumsal Hosting paketlerimizehttp://www.proirc.net/kurumsal-hosting.php adresinden gözatabilirsiniz,

Bilginize...

* Sisteminizi kontrol edebilir ve uygun panel olması halinde ücretsiz olarak web sitenizin taşınması işlemini gerçekleştirebiliriz.

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProIrc -- 29 Mayıs 2013; 17:57:57 >

• Konu ile ilgili referanslar ile birlikte pm gönderiyorum size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.