Şimdi Ara

Gosu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikarabas123 -- 9 Kasım 2014; 19:34:43 >

• E YANİ SONUÇTA SO ?
  • Bu adam manyakmi ya amacı ne , yakında òlùr bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypertius

E YANİ SONUÇTA SO ?

sizede bişey söylenmiyor arkadaş hemen post kasma trolleme peşindesiniz.
  • paranın ızrına geçti boxbox'un yaptığı o yayından fazla kazanmıştır adam dakikada 1 sub 10 20 saniyede bir 4.20 donate alıyor ekranda görünmeyen donateler cabası :D

• 100$ bağış attı biri ve 40 maçta 36 winle dia serilerine girdi şimdi 24 saat bitmesine rağmen devam ediyor
  • yani 90k seyirci olmuşsa ne yani ne yapalım bunu buraya yazmanın amacı mantığı nedir zil takıp oynayalım mı gosuya gidip tebrik mi edelim bana post kasıyosun demen de ironinin önde gideni yalnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lynxou hk.
    9 yıl önce açıldı
    gamezaion hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani 90k seyirci olmuşsa ne yani ne yapalım bunu buraya yazmanın amacı mantığı nedir zil takıp oynayalım mı gosuya gidip tebrik mi edelim bana post kasıyosun demen de ironinin önde gideni yalnız

Ne hakkında konu açsın hava durumu hakkında mı ekonomi hakkında mı amip misin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 9 Kasım 2014; 19:36:20 >
  • quote:

yani 90k seyirci olmuşsa ne yani ne yapalım bunu buraya yazmanın amacı mantığı nedir zil takıp oynayalım mı gosuya gidip tebrik mi edelim bana post kasıyosun demen de ironinin önde gideni yalnız

sanane arkadaşım?
  • siz ne çekip bu siteye giriyosunuz la
  • okuyup yorum yapma zorunluluğun yok neden adama çıkışıyosun? gosu ilgini çekmiyosa konu başlığına tıklayıp buraya gelmeyeceksin. kimse seni zorlamıyor. bu forumda şu anda gosunun canlı yayınını izleyenler var, onların muhabbet edebilmesi için açılmış bi konu olabilir illa mantığını arıyosan.
  • 24 saat muzik... İnsan cildirir la

• mobildeyim acamiyorum da bugunluk kac dolar bagis kaldirdi toplam yaziyo mu biyerde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.