Şimdi Ara

Görüşme kaydı, ses kaydı yapabilen cep telefonu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi tüm konuşmaları profesyonel olarak çift taraflı kaydeden bir telefon arıyorum. Htc ve Nokia bu konularda daha iyi diye duydum. Aslında sonradan yazılmış bir program ile değil de özel olarak ses kaydetmek için tasarlanmış fonksiyonu olan, tercihen gelişmiş işletim sistemi olan(Android, Ios gibi) bir telefon arıyorum.

• Böyle bir telefon var mı ki? Ancak program yüklenerek yapabilirsiniz diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    üreticinin konuşma kaydını tutması için yaptığı bir yazılımdan bahsettim. Şimdi kaydetme amacıyla yazılmış uygulamalar hoparlörden ve bizim ağzımızdan çıkan sesleri kaydediyorlar. Aslında benim için kaliteli ses kaydı yapması ve tarih basarak her konusmayı otomatik kaydetmesi gerek. Ben her seferinde kayıt için uğraşmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Canis Majoris

üreticinin konuşma kaydını tutması için yaptığı bir yazılımdan bahsettim. Şimdi kaydetme amacıyla yazılmış uygulamalar hoparlörden ve bizim ağzımızdan çıkan sesleri kaydediyorlar. Aslında benim için kaliteli ses kaydı yapması ve tarih basarak her konusmayı otomatik kaydetmesi gerek. Ben her seferinde kayıt için uğraşmayayım.

Böyle bir program bulursanız ( gerçekten çalışan ) banada haber verin,

android cihazlarda markette tonla program var, bir çoğunu denedim işe yaramıyor,
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:56:47 >
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Siz bu özelliği kullanıyor musunuz? Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi bu özellik otomatik kayıt yapabiliyor mu? Yoksa her telefon görüşmesi yapılacağı zaman kendimiz basmamız mı gerekli? Ayrıca bu özellik hoparlörden ses alarak mı kayıt yapıyor? Aslında bu konuda pek bilgim yok...
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:55:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    Peki sizin bu özelliği kullandığınız bir rom var mı? Varsa ve buradan paylaşım yasaksa özelden link gönderebilir misiniz? Birde hangi telefonu kullanıyorsunuz?
  • program falan sakat iş valla her dediğiniz kayıt altına alınacaksa pek güven olmaz onlara tabi ne tür kayıtlar yapacaksınız ona da bağlı biraz
  • Bu konu niye pek ilgi görmedi ilginç. Öyle çok önemli değil ama gerekli olduğunu düşünüyorum...
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:55:10 >
  • çok gerekli bence de arkadaşlarla makara yapmak için bire1 tabi önemli görüşmelerde cabası
  • Program yardımıyla tüm görüşmeleri otomatik olarak kayıt altına alabilirsiniz.
  • Samsung tel.de konuşurken ses kaydı yapacam arkadaşlar yöntemi nedir, nasıl yapılır?
  • l.novo k5 plus, zenfone 3 laser, zenfone 3 max bu telefonlarda arama ekranında bu özellik var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.