|
Herkese merhaba biraz forumun konsepti dışında bir konu açıyorum belki sizlerin samimiyetine dayanarak, ben 27 yaşındayım ailemle beraber İstanbul’da yaşıyorduk, son beş yıldır daha İstanbul dışında Silivri taraflarında oturuyorduk. Bütün aile bireyleri çalıştıkları firmalar küçülmeye gittiği için işsiz kaldı ve kira gıda vs gibi zor durumdan dolayı bundan 15 gün önce maddiyatın kötü gidişatıyla dolayı ailem memleketimize yani Adıyaman’a göç etmek durumunda kaldı. Ben İstanbul’da kalarak çalışırım ve para biriktiririm kafasıyla hareket ettim. Artık çocuk olmadığımı farkında olduğum için yarın bir gün yakın bir zamanda ev bark sahibi olacağımın da farkındayım ve bu yüzden kalmayı tercih ettim. Fakat tutunamadım, iş bulamadım kalacak yerim zaten yok. Maddi açıdan dibin de dibinde olup zorlandigim için ben de memlekete gitme kararı aldım fakat psikolojik olarak kötü hissediyorum. Oraya gittiğimde bütün hayatımın biteceğini düşünüyorum istesem de iyi bir imkanı olmadığı için para biriktirip ileride bir yuva kuramayacağımı düşünüyorum. Böyle sorunlarım var içimi sizlere dökmek istedim, belki çıkıp bana öneride bulunacak abilerim kardeşlerim olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzbprice337 -- 17 Mart 2026; 14:48:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt