Şimdi Ara

görüşlerinizi alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beyler şimdi ben 1 inn hostes sayfası dolusu +7 e wizard çıkarttım bi arkadaşım yardım etti sağolsun
    şimdi 25 tane falan var yane +7 ben sabah 5-6 gibi basmayı düşünüyorum fazla param olmadığı için 110k lık kağıtla basıcam basmadan önce bişeyler yakmalımıyım sizce yada ne yapmalıyım görüşlerinizi alabilirmiyim
    şimdiden teşekkürler

• Yakmana gerek yok en azından bi tane çıkar ordan kesin
  • 23 tane var sıkıldım artık başım ağrıdı bide +7 mage paper var 1 tane
  • en kötü ihtimal bı +8 cıkar sanıyorum tabi bu anvil sans işi birazda sagı solu bellı olmaz
  • Zaten basa basa yakacaksın ancak bence gelmeyecek 110 k ile basılmaz bence bus ile basarsan ortalama 1 tane veya 2 tane cıkabilir ama 110k ile şansını zorlarsın
  • valla para olsa bussla basıcam ama yinede 23 az sayı değil arkadaş anvilin başında kimse yokken 110k lık kağıtla 11 taneden 2 tane çıkardı. ama yine sabah bakıcaz sonucu yazarım daha fikirleri olan arkadaşlarda yazsınlar utanmasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

Yakmana gerek yok en azından bi tane çıkar ordan kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bişey yakmana gerek yok çok yüksek ihtimal 25 taneden çıkar
  • 15 taneden 3 tane cıkarmıstım kardesim. ama anvil bu tamamen sans isi. seytanın bol olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: forza_ares

15 taneden 3 tane cıkarmıstım kardesim. ama anvil bu tamamen sans isi. seytanın bol olsun

yok bea şeytan bizden uzak olsun zamanında şeytana uyduk çok şeyler kaybettik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.