Şimdi Ara

Görünüşüme göre fazla güçsüzüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İster arkadaş olsun ister akraba olsun dışardan epeyce güçlü görünüyorum ama gelde bunu kollarıma söyle.. Örneğin yazın köyde çalışırım balyeleri kürekle çuvala çuvaldanda makineye iteriz ama ben küreği sapladımmı çıkaramam ellerim titrer çıkarırken azcık cıkarırım ve genelde sürümeyi tercih ederim.. Gelir benden zayıf şöför bi ittirir ki benim 3 itişime bedel bilemiyorum belki bu hareketi yapmakta bi ustalık vardır

Ne yapmam gerek bu kolları güçlendirmek için ?

• Kollari güçlendirmek icin en guzeli amudda şinav cekmek derim. Ustune barfiks. kollarin kendi agirligina alistigi zaman onundeki adama tek atarsin tabi teknikte lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilon varsa işin kolay.Bir arkadas vardı kolu neredeyse benim iki katımdı,bilen guresinde yenerdim onu.Yaz tatilinde çocuk da ben de spor salonuna gittik ben biraz zayıfım o yüzden 3 ayda bana göre cok daha fazla gelişim gösterdi bilek guresinde deviremez oldum.Kısacası dumbel falan al düzenli calıs zamanın varsa spor salonuna git

• quote:

Orijinalden alıntı: DocVicodin

Kollari güçlendirmek icin en guzeli amudda şinav cekmek derim. Ustune barfiks. kollarin kendi agirligina alistigi zaman onundeki adama tek atarsin tabi teknikte lazim..

Kollari guclendirmek basli basina sorun.. Surda kalkip 1tane duzgun şınav çekemiyorum benim şınavım hep bozuktu zaten.. Once ayaklardan kaldiriyorum sonra belden destek verip govdeyi kaldiriyorum ama bu bile beni bayagi yoruyor. Anlayacaginiz durum vahim napsam bilemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

quote:

Kollari güçlendirmek icin en guzeli amudda şinav cekmek derim. Ustune barfiks. kollarin kendi agirligina alistigi zaman onundeki adama tek atarsin tabi teknikte lazim..

Kollari guclendirmek basli basina sorun.. Surda kalkip 1tane duzgun şınav çekemiyorum benim şınavım hep bozuktu zaten.. Once ayaklardan kaldiriyorum sonra belden destek verip govdeyi kaldiriyorum ama bu bile beni bayagi yoruyor. Anlayacaginiz durum vahim napsam bilemiyorum..

Kardesim zorlayacaksin. bende ilk yapisimda 3 u titreyerek zor goruyordum 2 saat icerisinde 15 e ciktim maksimum. Direneceksin zorlayacaksin illa ki oluyor

• Ben hic cekemiyordum basta sinav pozisyonunda belli sureler beklemeye basladim ve belli bir sure sora rahata sinav cekebilmeye baslamistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Ben hic cekemiyordum basta sinav pozisyonunda belli sureler beklemeye basladim ve belli bir sure sora rahata sinav cekebilmeye baslamistim.

Ben kollari dayayip yatar pozisyon kendimi kaldirip 1-2 dakka dayaniyorum hareketin ismini hatirlayamadim ama bi yarari oluyordur elbet..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weeaboosour

quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

quote:

Kardesim zorlayacaksin. bende ilk yapisimda 3 u titreyerek zor goruyordum 2 saat icerisinde 15 e ciktim maksimum. Direneceksin zorlayacaksin illa ki oluyor

Sen 1 aya Arnold olursun bu gidişle

• Okumayın köylü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.