Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti (W7 64 bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süre oyun oynadıkdan sonra böyle bir hata aldım..

Ekran kartım : Ati 5850 ve son güncel driver kurulu..

işletim sistemi : W 7 64 bit..

Neyden kaynaklı olabilir, çözüm önerisi olan var mı?

(ilk defa oldu böyle birşey.. daha da çıkmadı zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 16 Nisan 2010; 0:01:42 >

• after effect kullanırken bende o hatayı alıyordum googleda aradım aero peek özelliğinden kaynaklanıyor falan diye sonuçlara ulaştım bende kapatıyım bari dedim aero peeki kapattım bidaha öyle bi hata almadım sonra format attım 10.3 driverını yükledim şimdilerde sorun yok aero peekte açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pain123

after effect kullanırken bende o hatayı alıyordum googleda aradım aero peek özelliğinden kaynaklanıyor falan diye sonuçlara ulaştım bende kapatıyım bari dedim aero peeki kapattım bidaha öyle bi hata almadım sonra format attım 10.3 driverını yükledim şimdilerde sorun yok aero peekte açık.

hım.. bende de 10.3 yüklü aeoro peek açık ilk defa aldım işte...Bakalım ilerleyen zamanlarda alıcakmıyım. windowsu da update ettim şimdi..
  • şu windows ile ati ekran kartları arasında bir terslik var heralde. 5 serisi kartlarda 2 sorunun çözümü de windows7 ile alakalı çıktı. ilginç yani.
  • Bazen olabiliyor arkadaşım, eğer tekrarlamıyorsa endişe edecek bir durum yok, fakat aynı şeyler tekrarlandığında devam ediyorsa uğraşmak lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.