merhaba arkadaşlar. msi 7900gt görüntü sorunu var lcd ekranda ölü pixel gibi lekeler çıkyor ve oyunlar görüntüde bozulma oluyor. renkler kayabiliyo veya pes 2088de mesela adamların ellerinde kollarında veya bacaklarında köşeli uzantılar beliriyor. uzaylılara dönüyo adamlar
sebep ne olabilir?
kart hala garantili ama fanı değişmiş garanti dışı kalırmı?
wallaha ben teknik serviste çalıştım bi kaç kez senin sorun ile karşılaştım bu yaz kartları farklı pc lerde denediğimizdede yine aynı sonuçları gösteriyordu ve yine nvıdıa 7 serisiydi yanılmıyorsam 7600 gs bu gs ler ne lanet bişey gt lerde pek bişey çıkmıyor sorunu anladıkki 3 kanal yanmış ekran kartında ondan yapmış garantiye göndermiştik sendede buna benzer bişey olabilir bi istersen kartını başka pc lerde dene olmazsa garantiye ver diyecem fan aynı fandan mı yoksa farklı bi fan mı nasıl
en basitinden başlayım; sürücü güncellemesi denedin mi? kartın ısı değerleri ne alemde? sadece tek oyunda mı yapıyor? masa üstünde yapıyor mu ,orayı tam anlayamadım. varsa bir ekran görüntüsü koyun. olmuyorsa başka pc ye takıp deneyin. hala olmuyorsa bozuk bu,başka açıklaması yok.Ojinal fanı duruyorsa takın ve garantiye verin.iz bırakmayın fanı takarken.
kartı bi süre ben kullanmıştım pes08 de bahsettiğim sorun almuştu. şimdi başka birinde kartı bana geri gönderecek test edecem ama güncel sürücü ile denendi ve leke problemi masaüstünde yaşanıyo. orjinal fan elimde gelince onu takacam. ısı değerleri hakkında bilgim yok ben kullnaırken orjinal fan ile 50-51 revoltec pro ile 45-46 idi