Şimdi Ara

Görüntü Neden Kasıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ati Radeon 9550 ek. kartım var... önceden olmazdı ama bu aralar hep oluyor.. Oyuna giridiğimde belirli bir süre sonra ekran görüntü kasmaya başlıyor neden olabilir? Yardımcı olabilirmisiniz. (Not oyun için en uygun ayarları yapmıştım ek.kartını ilk aldıımda)

• İlk olarak arkda planda çalışan programları kapatmanı öneririm
    Olmazsa oyunu kaldırıp kur

Ben bir ara bitmiş save atmıştım oyunda sorunlar çıkmaya başlamıştı öreneğin oyunu kaldırıp kurdum sorun giderildi

Kolay gelsin
  • bir süre sonra meydana gelen fazla ısıdan kaynaklanıyor olabilir.
  • Önceden sorun yoktu , parça değişimi falan olmadı , bu sorun çıktı ortaya öyle mi ? O zaman arka plandaki programların çoğaldığı için bu sorun ortaya çıkmıştır . Ya da virüs ... Ama bazen oyunlarda saçmalayabiliyor ... Önce virüs taramasından geçir . Ne alakası var demeyin olmuyor değil . Çünkü virüslerde birer program olduğu için arka planda çalışıp bilgisayarı kasarlar . Olmadı oyunu yeni baştan kur . En temizi format at ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 18 Şubat 2006 6:08:54 >
  • bence oyunu baştan kur bende de king of the road ta oluyodu 9550 ile o oyunu 6 fps lerle oynuyodum belli bi süre sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.