Şimdi Ara

Görüntü gidiyor [Deliricem Çok acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen güne kadar herşey süper olan pc'mde dün call of jeuaz oynarken birden bire kapandı işlemciye macun sürme ve toz alma vakti geldi dedim bugün yaptım tekrar girdim ama bu seferde ekrandaki görüntü tamamen gidiyor prototype ye girdim denemek için ondada aynısı görüntü pat diye gidiyor pc açık ama görüntü yok.. masaüstünde herşey normal monitorü yeni aldım zaten problem yok monitorle masaüstünde yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 9 Temmuz 2009; 14:48:48 >

• Ekran kartının Driver ını program ekle kaldırdan kaldır PC ni yeniden başlat ve driver i tekrar kurmayı dene
  • temin yaptım üstüne virüs tarattım girdim gene aynı
  • virüsle ilgili değildir arkadasım.. ekran kartında sorun var büyük ihtimall.. markası ne ekran kartının
  • quote:

Orjinalden alıntı: leadertech

virüsle ilgili değildir arkadasım.. ekran kartında sorun var büyük ihtimall.. markası ne ekran kartının

Sapphire HD3870 DDR4 512 mb diğerleri sistem panelinde yazıyor 2008 ağustostan - geçen güne kadar düzgünce çalısan kaç oyun oynadıgım kart neden durup dururken bozulmuş olabilir ya
  • Ekran kartının ısınma sorunu olabilirmi?? Fanının döndüğünden eminmisin. Forumda bir çok konuda ekran kartının fanı hava ile temizlendiğinde iyi sonuçlar alındığı yazılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

Ekran kartının ısınma sorunu olabilirmi?? Fanının döndüğünden eminmisin. Forumda bir çok konuda ekran kartının fanı hava ile temizlendiğinde iyi sonuçlar alındığı yazılıyor.

dün stress yaptım bencmark yaptırdım 79 dereceyi geçirtemedim karta ısınmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Titriyor Bir Bakın Acil :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.