Şimdi Ara

Görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım işlemcisini değiştirdim ve ekran kartı taktım ekrana bağladıgım zaman görüntü gelmedi eski işlemciyi tekrar taktım görüntü gelcekmiş gibi oldu gelmeyi denedi olmadı onboard taktım gene olmadı ekranda sıkıntı oldugunu düşündüm laptopu bağladım herhangi bi sorun yok acelemiz var yardımcı olcak varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: JustSubaru

bilgisayarım işlemcisini değiştirdim ve ekran kartı taktım ekrana bağladıgım zaman görüntü gelmedi eski işlemciyi tekrar taktım görüntü gelcekmiş gibi oldu gelmeyi denedi olmadı onboard taktım gene olmadı ekranda sıkıntı oldugunu düşündüm laptopu bağladım herhangi bi sorun yok acelemiz var yardımcı olcak varmı

hocam komple söküp parçaları uzay bağlantısıyla deneyin bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutadıgüzel

quote:

bilgisayarım işlemcisini değiştirdim ve ekran kartı taktım ekrana bağladıgım zaman görüntü gelmedi eski işlemciyi tekrar taktım görüntü gelcekmiş gibi oldu gelmeyi denedi olmadı onboard taktım gene olmadı ekranda sıkıntı oldugunu düşündüm laptopu bağladım herhangi bi sorun yok acelemiz var yardımcı olcak varmı

hocam bi anlık dalgınlık 4pin i takmayı unutmuşum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesutadıgüzel

quote:

hocam bi anlık dalgınlık 4pin i takmayı unutmuşum :D

şanslısın başka sorun olmasın :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.