Şimdi Ara

Görüntü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remi takınca ses yok fanlar çalışıyor ama görüntü yok.remi sökünce bipppp sürekli ses var.bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.ekran kartından sanıyordum ama komşudan aldığım ekran kartını da taktım aynı durum.

• Bence sorun ramden kaynaklanıyor. Aynı sorun bendede vardı. Ya tam olarak takamamışınızdır, yada ram bozuktur, anakartınıza uygun değildir, anakartınızın ram slotunda sorun vardır v.s v.s bunlardan birisi olabilir. Öncelikle ram in tam tıkıldığından emin olun.
  • Anakart üzerine darbe falan aldımı ?

Büyük ihtimal sorun anakart da tamirciye göster derim ben buradan yapcak birşey yok.
  • Power i sok. anakarti yerinden sok bir kac saat beklesin. sonra anakarti montajlamadan once montaj yerlerinin iyice sıkılıp sıkılmadığına ve aynı hızada olup olmadigina bak. tekrar montajla...

aynı sıkıntı icin 2 gun ugrastim anakarti soktum bekledim sonrasında calisti.. sacma ama gercek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Anakart üzerine darbe falan aldımı ?

Büyük ihtimal sorun anakart da tamirciye göster derim ben buradan yapcak birşey yok.

herhangi bir darbe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Power i sok. anakarti yerinden sok bir kac saat beklesin. sonra anakarti montajlamadan once montaj yerlerinin iyice sıkılıp sıkılmadığına ve aynı hızada olup olmadigina bak. tekrar montajla...

aynı sıkıntı icin 2 gun ugrastim anakarti soktum bekledim sonrasında calisti.. sacma ama gercek.

:) sizin başka bir sayfadaki önerinizi uygulladım oldu.voltaj değerleri remimin 2.3v ama anakart ona 1.9 v vermiş. bu volatjı yükseltince görüntü geldi.2.2v de remler çalışıyor ve görüntü var sorun yok tüm arkadaşlara tşkkrler.özellikle yarbay exeter'e

• quote:

buradan aldığım öneriyle oldu.:) tşkkrler yorum için yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonelion

quote:

buradan aldığım öneriyle oldu.:) tşkkrler yorum için yinede

Sorun çözüldü ise ne mutlu bana rica ederim
  • Ben de ramlerin 2 sini takınca görüntü alamıyorum.Daha doğrusu windows başlatılıyor yazısına kadar geliyor daha sonra görüntü gidiyor.Ramleri tek kullanı kullanınca görüntü geliyor.4 gb ram kullanıyorum 2-2 olarak.Bu ramlerin voltaj değerlerini nasıl ayarlayabilirim hocam senin yaptığın gibi?
  • ramler ne anakart ne?
  • Ramler kingston 2-2 1333mhx anakart msi ancak modelini bilmiyorum hocam
  • onlari bilmeniz lazim. 2+2 hyperX mi? normal mi? anakart model nedir? islemci nedir? bu bilgiler olmadan size yardim edemem..
  • Anakart msi 785gm e51
    İşlemci Amd Athlon II X4 630 Processor 2.8 GHZ
    Ramler Kingston 1333mhz normal diye biliyorum ona nereden bakalirim ?
  • normal hali ile acmiyorsa biosunuzu guncellemeniz iyi olabilir. dualde cunku calismamasi eger normal ram ise iyi bir durum degildir. eger hyperX ise hem voltaj vermeniz hemde timing ayarlamaniz gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

normal hali ile acmiyorsa biosunuzu guncellemeniz iyi olabilir. dualde cunku calismamasi eger normal ram ise iyi bir durum degildir. eger hyperX ise hem voltaj vermeniz hemde timing ayarlamaniz gerekebilir.

Hocam şöyle anlatayım monitörü onboard girişine takınca ramleri 2-2 takınca görüntü geliyor.Ancak HD5770 ekran kartıma bağlayınca monitörü bu sefer görüntü gelmiyor ramlerden birini çıkartınca görüntü geliyor.Ayrıca hyperx olup olmadığını nasıl anlayabilirim şu sorunu bi çözemedim kafayı yemek üzereyim.
  • hyperX ler ozel sogutuculu ve overclock ramleridir. normal pcb ramlerdense standart kingston ramdir.

diger dediginiz olay daha da ilginc. ramleri dual taktiginizda ekran kartindan goruntu alamayip onboard dan goruntu geliyor ramlerden biri olmadiginda normal ekran kartina goruntu geliyor dogru mu anlamisim...
  • Aynen öyle hocam şuan ramler takılı ancak görüntüyü onboarddan alıyorum.Ancak ekran kartından alınca görüntüyü ramlerden 2si takılı halde monitör turuncu ışıkta kalıyor.Bazen 1 tanesi takılı olduğu halde bile açılmıyor anlamadım gitti problemi.
  • guc kaynagini veya ekran kartinin saglam olduguna emin misin?
  • Güç kaynağını bilmiyorum ancak ekran kartı sağlam hocam ısınma problemi falan yok fanı düzgün çalışıyor.Aerocol vp-550 psu kullanıyorum.
  • soyle yapalim o zaman. hersey duzgun gorunuyor ramler disinda...
    memtest86 usb edition indirin. bir usb bellege bu programi kurun. windows kurar gibi usb bellek uzerinden bu program ile ramleri test edin. error yazisi altinda 1 bile yazsa sıkıntı buyuktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.