Şimdi Ara

görünmez sivrisinek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafamda dolaşan ama bir türlü göremediğim her seferinde onun yüzünden kulağıma vurduğum sivrisinek nereye saklanıyo olabilir????

• Belkide sinek falan yoktur, o senin süper egondur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Belkide sinek falan yoktur, o senin süper egondur ?

benim anlamadığı bi olay daha tül örtüyorum ama sivrisinekler haya geçebiliyor nasıl oluyorsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Belkide sinek falan yoktur, o senin süper egondur ?

ne id,ne ego ne de süper egom olamaz..toplum buna ne derse desin kardeşim ben şu sinekten kurtulmak istiyom ama yok ortada
  • belki kulagının içine girmiştir. Bizim bi akrabaya olmuştu. O da senin gibi diyordu. Sinek var sinek var diye diye gitti.

Şaka şaka. Hastanede cımbız gibi bişeyle aldılar sineği.
  • naptın hacu ya
  • Benimde bi arkadaş aynı senin gibi sürekli sinek var sinek var diye dolanıyodu..3 ay sonra hastaneye götürdük sinek beyninin %30unu yemişti artık bizi bile tanımıyor,kendini sinek sanıyor her gece 2. kattaki evlerinden aşağı atlıyor uçacağını sanıp zor tutuyoruz valla..Umarım seninkide çok derinlere gitmemiştir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

Benimde bi arkadaş aynı senin gibi sürekli sinek var sinek var diye dolanıyodu..3 ay sonra hastaneye götürdük sinek beyninin %30unu yemişti artık bizi bile tanımıyor,kendini sinek sanıyor her gece 2. kattaki evlerinden aşağı atlıyor uçacağını sanıp zor tutuyoruz valla..Umarım seninkide çok derinlere gitmemiştir..

yav şaka mı yapıyonuz anlamıyorum %30 felan
    ben fikir istiyorum mesela perdenin arkasına saklanmış deyin bana

• yahu perdenin arkasındaysa kaldır perdeyi bak. Genelde ufak sinekler havadayken görünmeyebilir. En garanti yöntem sırtüstü yat ışıklar açık olsun hareket etme o senin kokuna gelir o zaman görürsün. O arada eşgalini alırsın zaten tanıman kolay olur. Sonrada
  • Saçında saklanıyodur büyük ihtimal

Bu arada gece tam uykuya dalarken sinek vızırtısı duymak kadar kötü bişey yok, bütün uykunun içine eder... Sivrisineklere
  • bizim evde saklanıyor galiba vız vız kafamı sevdi(!).
  • aynen arkadaşlar ya bide tam kulağımda ötüyo git ısır bacağımı ne halin varsa gör ya kafamla ne işin var
  • fan sesidir
  • yav bizdede kuş yemi var içinden kahverengi kelebekler çıkıyor devamlı sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

yav bizdede kuş yemi var içinden kahverengi kelebekler çıkıyor devamlı sinir oluyorum

Çöpe atsana ya bozulmuştur o
  • bu akşam yine var yaa kapıları kapattım ama çıkmıyo yine
  • canım sıkıldı sinegi banlyım dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.