arkadaşlar kafamda dolaşan ama bir türlü göremediğim her seferinde onun yüzünden kulağıma vurduğum sivrisinek nereye saklanıyo olabilir????
Belkide sinek falan yoktur, o senin süper egondur ?
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
benim anlamadığı bi olay daha tül örtüyorum ama sivrisinekler haya geçebiliyor nasıl oluyorsa
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
ne id,ne ego ne de süper egom olamaz..toplum buna ne derse desin kardeşim ben şu sinekten kurtulmak istiyom ama yok ortada
belki kulagının içine girmiştir. Bizim bi akrabaya olmuştu. O da senin gibi diyordu. Sinek var sinek var diye diye gitti.
Şaka şaka. Hastanede cımbız gibi bişeyle aldılar sineği.
naptın hacu ya
Benimde bi arkadaş aynı senin gibi sürekli sinek var sinek var diye dolanıyodu..3 ay sonra hastaneye götürdük sinek beyninin %30unu yemişti artık bizi bile tanımıyor,kendini sinek sanıyor her gece 2. kattaki evlerinden aşağı atlıyor uçacağını sanıp zor tutuyoruz valla..Umarım seninkide çok derinlere gitmemiştir..
Benimde bi arkadaş aynı senin gibi sürekli sinek var sinek var diye dolanıyodu..3 ay sonra hastaneye götürdük sinek beyninin %30unu yemişti artık bizi bile tanımıyor,kendini sinek sanıyor her gece 2. kattaki evlerinden aşağı atlıyor uçacağını sanıp zor tutuyoruz valla..Umarım seninkide çok derinlere gitmemiştir..
yav şaka mı yapıyonuz anlamıyorum %30 felan ben fikir istiyorum mesela perdenin arkasına saklanmış deyin bana
yahu perdenin arkasındaysa kaldır perdeyi bak. Genelde ufak sinekler havadayken görünmeyebilir. En garanti yöntem sırtüstü yat ışıklar açık olsun hareket etme o senin kokuna gelir o zaman görürsün. O arada eşgalini alırsın zaten tanıman kolay olur. Sonrada
Saçında saklanıyodur büyük ihtimal
Bu arada gece tam uykuya dalarken sinek vızırtısı duymak kadar kötü bişey yok, bütün uykunun içine eder... Sivrisineklere
bizim evde saklanıyor galiba vız vız kafamı sevdi(!).
aynen arkadaşlar ya bide tam kulağımda ötüyo git ısır bacağımı ne halin varsa gör ya kafamla ne işin var
fan sesidir
yav bizdede kuş yemi var içinden kahverengi kelebekler çıkıyor devamlı sinir oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
yav bizdede kuş yemi var içinden kahverengi kelebekler çıkıyor devamlı sinir oluyorum
Çöpe atsana ya bozulmuştur o
bu akşam yine var yaa kapıları kapattım ama çıkmıyo yine
canım sıkıldı sinegi banlyım dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme