Şimdi Ara

Görev Yöneticisinden Windows Oturum Yöneticisni Kapadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev Yöneticisinden Windows Oturum Yöneticisini Kapattım , ve bilgisayarımın masaüstü komple yok oldu oyun açıkdı sonra oyun filan kapandı hiç bir komutuma cevap vermiyor format cd'si takdım Format atmak için fakat bilgisayarımı Güç düğmesinden kapatıyorum açınca direk masaüstü açılıyor ve cd ile alakalı hiç bir uyarı vb. durum oluşmuyor , masaüstü arka planım görünüyor sadece bu konu hakkında yardım eden ve etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herseysenle

Görev Yöneticisinden Windows Oturum Yöneticisini Kapattım , ve bilgisayarımın masaüstü komple yok oldu oyun açıkdı sonra oyun filan kapandı hiç bir komutuma cevap vermiyor format cd'si takdım Format atmak için fakat bilgisayarımı Güç düğmesinden kapatıyorum açınca direk masaüstü açılıyor ve cd ile alakalı hiç bir uyarı vb. durum oluşmuyor , masaüstü arka planım görünüyor sadece bu konu hakkında yardım eden ve etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Yani bilgisayar açılıyor ama simgeler kısayollar yok ?

Eğer yazdığım gibi ise bilgisayara ctrl+alt+del yada ctrl+shift+esc komutunu verdiğinizde görev yöneticisi açılır. Ordan uygulamalar kısmına gelin ve aşağıdan yeni görev deyip explorer.exe yazın tamamlayın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.