Şimdi Ara

Görev Yöneticisinden System Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Görev yöneticisini açtım ve işlemler sekmesine geldim daha sonra System diye bir yazı gördüm ona sağ tıklayıp özellikleri açtım ve aşağıdaki ekran çıktı. Bu normal mi neden adı değişik ?

Görev Yöneticisinden System Bölümü

• bende de var adı da aynı galiba windowsun bir dosyası.
  • Normaldir herhangi bir problem yok

Sistem dosyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Windowsun vazgeçilmez 'NT Kernel & System' Diğer bir adıyla 'system32' dizininde bulunan 'DLL' lerden sorumlu kişi(System)! Windowsun tüm yapılarında bu ismi görebilirsiniz. Gün geçtikçe 'Görev Yöneticisini' programını bilgisayar kullanıcıların bilinçlenmesiyle daha çok kullandığı için eee tabii gayet normal bir şekilde 'Buda kim yahu' ifadeleriyle karşı,karşıya kalıyoruz. Bu bizim dostum. Dost! düşman olmaz mı! Gayet tabii olur :D İşte bu anlamda bizler ona 'Virüs' diyoruz. Senin ekran görüntünü incelediğimde verilen bellek ve dosya boyutu gayet normal görünmektedir.Yani korkma 'NT Kernel & System' windosun her sisteminde var olmaktadır.

NOT; 'System' normal şartlarda müdahale dahi edemezsin :) Window 7 sürümünden sonra bu tür hataları görmemiz neredeyse imkansızdır.

• Biraz geç oldu ama değerli yorumlarınız için sizlere minnettarım teşekkürler.
    Sevgilerr!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.