Atrık Yeter Dıyerek Bu Soruna Çözme Girişimine Başlıyorum..... Forumların Hepsı Bu Sorun Yuzunden Yıkılıyor Resmen.Ne Yanı Bunu Çözmek İçin Uzman Olmamızmı Gerekiyor ? Elbetteki Hayır.Bu Çokta Zor Bir Problem Değil !!! Çoğu Kişi Bunu Parça Parça Açıklamış O kadar Şimdi Ben Bunu Ayrıntılı Bir Şekilde Anlatıp Bu İşi Çözümleyeceğim Artık Lütfen Kimse Bu Gibi Konular Açıp Canımı Sıkmasın ... --------------------------------------------------------------
Eğer Ctrl+alt+delete Tuşlarını Kullanıp Yöneticinizi Açamıyorsanız Alttaki Yazdıklarımı Uygulayın . Çözüm Yolu 1......................................................................................................................................... *Başlat'a Tıklayın * Sağ En Altta Çalıştır Dıye Bir Seçenek Vardır Ona Tıklayın *Altta hemen Ufak Bir Pencere Açılacak Orada Yazı Yazmanız İçin Bir Bölüm Var Oraya Regedit Yazın. *Ekrana Cıkacak Pencerede Sol Tarafta ''HKEY_CURRENT_USER'' Adında Bır Dosya Var Tıkla *Onun Altında ''Software'' Dosyası Olacak *Onun Altında ''Microsoft'' Dosyası Olacak *Onun Altında ''Windows'' Dosyası Olacak *Onun Altında ''CurrentVersıon'' *Onun Altında ''Policies'' *Onun Altında ''System'' *En Son Olarak Sağ Tarafta Bos Bır Alan 2 Adet Dosya Olacak Onlardan "Disable TaskMgr" (Windows Xp Lerde Cıkmayabılır Onun Yerıne ''Disableregistrytools'' Vardır) Tıkla Rakam Yazılan Yere 1 Yazıyorsa 0 Yaz .... [Haa Baktınız Regedit Yazıyorsunuz Ama Birşey Gelmiyor Veya Hata Veriyor Hemen Çözüm 2 Ye Geçin O Bu Sorunu Halledecektir ] Çözüm 2...................................................................................................................................................... Hemen Az Önce Yaptığımız Gibi Çalıştır'ı Bulup Yazı Yazdığımız Yere Bunu:''REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f'' Yapıştır Tamam De ....... Ekranda Sıyah Ufak Bir Pencere Açılacak Bu Pencere Tahmınıı Olarak Yarım Sanıye Icınde Kaybolacaktır Ona Yetısmeye Calışmayın Şimdi Tekrar Çözüm 1 i uygulayın Ancak Bu Size Zor Geliyor Ve Kafanızı Karıştırıyorsa Alın Size Çözüm 3 Çözüm 3...................................................................................................................................................... *Başlata Tıkla *Çalıştıra Tıkla 'gpedit.msc' Yaz. *'Kullanıcı Yapılandırması' Bul *Yönetim Şablonları tıkla *Sisteme Tıkla *'ctr+alt+del seçenekleri' *Görev Yöneticisi Devre Kaldır Acılacak Oradan ''Devre Dışı'' olarak Isaretle ... [Bu benım En Sevdığım Yöntem Bunu Yaparken Mutlu Oluyorum ] Not=Siz Yine Bunuda Karıştıracağa Benziyorsunuz Sakın Görev Yöneticisi Devre Kaldır'a Tıkladıktan Sonra Etkinleştir Yapmayın Ilk Basta Bu Hatayı Bende Yapmıştım Onu Devre Dışı Olarak Işaretleyeceksınız .D (Baktınız Bunuda Yuzunuze Gozunuze Bulaştırdınız Geçin Çözüm 4 e) Çözüm 4........................................................................................................................................................... Google Yi Açıyoruz ComboFix Download Yazıyoruz Ve Entere Basıyoruz Gezginlerin Linkini Bulup Tıklıyoruz (Gezginler Kim Demeyin Gezginler.com ) Onu Indırıp Calıştırıyoruz Ekrana Gelen Herşeye Tamam Evet Gıbısınden Cevaplar Veriyoruz Daha Sonra Herşeyden Sonra Oyle Bısı Yapmadıgını Farkedersenız Kapatıp Yenıden Açıyoruz (Bilgisayarı Değil Yahu Programı!) Tekrar Aynı İşlemleri Yapıyoruz Ve Beklıyoruz En Sonunda Karşımıza Uzuuuun Bir Not Gelecek Onu Kapatıp Wındows Hayatımıza Kaldıgımız Yerden Devam Edıyoruz [Eğer Hala Yapamadım Ben Dıyorsanız Format Atın Napım Beceremıyonuz] (Format Nasıl Atıcam Gıbısınden Yorumlar Yazmayın Ona Karısmıyacam) (Çalmazlarsa Mutlu Olurum Alıntı Yapabılırsını Ama Altına Adımı Yazmazsanız Darılırım Emeğe Saygı . ) (Hala Yapamıyorsanız Özelden Mesaj Atın TeamWiewer Yardımıyla Ben Yapayım.)