Şimdi Ara

Görev Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Glyptodont da para kasıyodum sonradan adamlar gelip ''görev var'' diyolar milletin görevi için ben niye slotumu veriyim? tamam sonradan gelsem neysede ilk ben varım sonradan geliyolar ve slotu istiyolar sonra
    ben bunlara napmalıyım kim haklı sizce?

• Bence en ii çözüm yolu son vuruşu onların yapmaları mesela sen canavara dal az canı kalınca görewi olan adam kessin kutu yine sana açılır zaten
  • ama içinden çıkan şeyinde görevi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahm£t.K.28

ama içinden çıkan şeyinde görevi var

doğru içinden çıkan itemidne questi war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Orjinalden alıntı: Ahm£t.K.28

ama içinden çıkan şeyinde görevi var

doğru içinden çıkan itemidne questi war.

O zaman salla vea sen 45k ya satıcıya satıosan onlarada 45k ya vea daha pahalıya sat onuda kabul etmezlerse salla devam et başka görewmi yok
  • bence hocam güçlü olan yararlansın sen anladığım kadarıyla 50 falan var leevl in sen git takıl kes itemini al paranı kas adamlarda kesebiliyorsalar kessinler görevini yapabiliyorsa yapsın

Bana böyle takılırken sınırlama getirmek isteyenlere sinir olurum bu ister ezik olsun ister 70 level char olsun sen benim dediğim gibi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan64 -- 4 Eylül 2007; 12:01:39 >
  • ben gırakon da orda takılıom ama iyi adam gelince slot gidio benden kader bu
    ama iyi para kastım orda 61 lvl wariorum var gırakonda orda kastıgım parayla +7 glave ve masterımı yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük balık küçük balığı yer
  • ya bence bırakma slotu devam et çünkü o görevi günde kaç kişi yapıcak her istiyene werirsen sen nasıl para kasıcaksın ...
  • Ben hiç görevim var falan demiyorum çünkü cevap vermiyolar direk dalıyorum slotu alınca küfür etmeye başlıyor sonra pm blok başka çaresi yok babasının slotumu herkez istediğini yapar bu benim görüşüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archery57

Bence en ii çözüm yolu son vuruşu onların yapmaları mesela sen canavara dal az canı kalınca görewi olan adam kessin kutu yine sana açılır zaten

Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan64

bence hocam güçlü olan yararlansın sen anladığım kadarıyla 50 falan var leevl in sen git takıl kes itemini al paranı kas adamlarda kesebiliyorsalar kessinler görevini yapabiliyorsa yapsın

Bana böyle takılırken sınırlama getirmek isteyenlere sinir olurum bu ister ezik olsun ister 70 level char olsun sen benim dediğim gibi yap

hayır ben 59lvlım
    hayır slot bende zaten onlar gelse bile bende ama beynimin etini yiyolar aga görev var bırak falan..
    bende bırakmak zorndamıyım diorum..
  • en iyisi onlara 20dk flean süre wer eğer bitmesse sen kesmeye para kasmaya dvm et en iyisi bu
  • bencede pazara koy 50k dan yoksa ks yapsınlar yapabiliyorlarsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.