Şimdi Ara

görev takıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hp arttırıyor dex az ama hep ss lerde adamlar hep görev takıları takmışlar

• görev takısı olayı valla itemine göre değişir. Eğer param var diosan adam gibi takı al. Ama yoq diosan yada mage sen görev takıları fena diil
  • bence mage kesinlikle görev takısı takmalı ama diğer hiçbir çar görev takısı takmamalı belki int priestlerde takabilr ama warrior rogue fln kesinliqle str dex takmalı ya da tabiqi hepsinne uyan uniq takılar...
  • adam gibi takıların yoksa + 6 +7 takı takmaktan gorev takıları iyidir
  • 59 lvl rogue vardı soyuldu şifresini değiştirdim
    paramda fzla yok acaba işe yarrmı die sormuştum
  • görev takıları class ına göre taabileceğin en iyi unique lerin resmen yavruları gibi

warriorların kiler yavru roc yavru we mübarek assassinlerde yavru rol yavru re magelerde zaten ce rol rom gibi itemler yoksa kesinlikle görev takıları priestler için belt mükemmel ama ce ve rol alana kadar kullanılmalı gereksiz çöpe atılacak itemler değiller
  • Beyler ben bp yim.Sizce görev takıalrımı takmalıyım.Str lazım odugun icin görev takılarında pek bu özellik yok genelde ınt e yönelik takıalr var.Full str 7 mi takiim yoksa full görev mi yada karışık???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 rogue shell dex basma yardım
    18 yıl önce açıldı
    shell görevleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler ben bp yim.Sizce görev takıalrımı takmalıyım.Str lazım odugun icin görev takılarında pek bu özellik yok genelde ınt e yönelik takıalr var.Full str 7 mi takiim yoksa full görev mi yada karışık???

bence bp str9 dan aşağı takmamalı
  • ben 67 lvl Raque'yim Kendımı Kastığım Zaman Görev takılıyorı nı Takıyorum Hp 3900 Oluo 2k bufla
    Ama Cz Felan Yapınca fuL Dex Takı Takılıyorum Ama Hp AZ :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler ben bp yim.Sizce görev takıalrımı takmalıyım.Str lazım odugun icin görev takılarında pek bu özellik yok genelde ınt e yönelik takıalr var.Full str 7 mi takiim yoksa full görev mi yada karışık???

gorev takısı tak
  • Bütün Görev Yüzükleri Kendi Clasına göre çok iyi İtemler, ama kolye küpe belt herkese göre deil

Mageler Tüm görev takılarını rahatlıkla kullanabilirler çok sağlam hp verio hepsi
  • Exp Kasarken İyide Cz ye Felan Cıktığınız Zmn Hiç Bi İşe Yaramaz Görw Takısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperParasite

Exp Kasarken İyide Cz ye Felan Cıktığınız Zmn Hiç Bi İşe Yaramaz Görw Takısı

ßizde yararı var kardeş Sen Rahatına bak 1600 Ap var Görev takılarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanteam -- 27 Mayıs 2007; 11:54:28 >
  • rogue lerde yuzukler cok ii rol fln yoqsa kesinlikle onları kullan
    kupelerde +7 +8 dex yoqsa gorew kupeleri
    kolye ve belti görew kullanma kötü
  • Bence görev takısı insanın kendine yakışanı giymesidir Çünkü görev itemının getirisi iyi değilse giyilmemeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.