Şimdi Ara

Görev = 1700 TL Hedef = En iyi intel sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar arkadaşlarımın tavsiyesiyle 1 adet pc aldım şimdi kardeşim için 2. pc yi topluyorum. Kardeşim sadece oyun oynuyor başka birşey yaptığı yok ve BF4, İnfestation:SS gibi fps oyunlar oynamayı tercih ediyor. Amd bu yüzden istemiyorum benim çok çekmişliğim var bf4 te o çekmesin ^^ Ekran kartını 750 ti düşündüm ama direk overclock yapacağım ekran kartına ne kadar çıkarsa. Bütçe 1700 TL daha çıkamam ve Mayıs ayına doğru alınacak. Amd yeni nesil ekran kartları felan çıkaracakmış onları beklemelimiyim yoksa direk almalımıyım? Bu bütçeye daha iyi sistem toplanabilirmi intel olarak ve Mayıs ayına kadar sürem var ne düşünüyorsunuz? Şöyle bir sistem düşündüm.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Ekran kartı olarak bf4 te mantle aç açma r9 270 daha iyi performans verir tek oyundan konuşursak.

Kasa thermaltake versa II da olabilir oda olabilir yada zalman z3 kasa ile zalman zm500 le psu yada corsair 450w psu tercih edilebilir dahada iyi olabilir hatta.

Ekran kartı r9 270 düşünebilirsin
    r7 265 alırım max dersen 750 ti strix oc ile iş yapabilir

Anakart konusunda kasanın ön usb 3.0 girişine ihtiyacın yoksa Giga h81ms2pv de olabilir anakart.

Mayıs ayında alcaksan bence acele etme belki senin alcağın ürünlerde pek bir değişim olmaz ama ne bilim dolar düşer biraz yada alcağın ürünlerde kampanyalar olur daha ucuza gelebilir yada daha f/p anakart falan bişeyler gelir belki.Ram konusunda kampanyalara bak derim 4X2 gb ram bazen 200 tlye satıldığı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 27 Ocak 2015; 12:22:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 4 ay var, 4 ay'a neler olur neler. Dolar çok değişken, yeni parçalar gelebilir belki.

Almanıza yakın konu açmanız yararınıza.
  • Ben de monitor kasa ve anakart hariç 1700 tl bütçe ile gtx 970li bir masaüstü toplayacağım. Parçaları amazondan alacağım sen de bazılarını kendin alabilirsin 84 doları geçmeyenleri yani bak resime
  • Ben kesinlikle yurtdışından alacaktım fakat gümrükte sorun olur mu onu bilmiyorum :/ Sizce olurmu?
  • 84 dolar ve altı sorun olmaz. Daha üstü olunca da vergisini verip yine alınabilir ama bu sefer de fiyatlar türkiyeye yaklaşıyor. O zaman da taksitle almak varken neden peşin alayım diyebilirsiniz. Toplayacağım sistemi daha almadım arkadaşım amerikaya gidecek şubatta ondan rica edicem. Umarım 28 cmlik ve 340 gramlık ekran kartını getiririm der :) en inanılmaz olanı yurtdışından alınan evga ekran kartlarının türkiyede garantisi olması !
  • 84 dolara ne alınır ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeTRDH

84 dolara ne alınır ki?

Ancak SSD veya Harddisk
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Daha 4 ay var, 4 ay'a neler olur neler. Dolar çok değişken, yeni parçalar gelebilir belki.

Almanıza yakın konu açmanız yararınıza.

+11111
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeTRDH

84 dolara ne alınır ki?

75 euro bu arada 85 dolara denk geliyor tabi bugün için
  • Hocam ben Evga.eu dan gtx 960 getirsem kaç tl tutar? 2-3 aya?
  • Evga.euyu bilmiyorum ama amazondan alırsan vergiler dahil 274 dolar tutuyor. Ama bu 2gb biraz bekle 4 gbliği gelecek. Yeni oyunlar tembel yazılımcılar yüzünden daha çok bellek istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.