Şimdi Ara

Göreme - Balayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar balayım için Göreme ye gitmek istiyorum. Daha önce hiç gitmediğim için pek bir bilgim yok. Gidip gören dostlardan tavsiye istiyorum. Manzaralı bir otel, gezilecek yerler, tadilacak lezzetler vs. Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,
    2013 yılında şimdiki eşime evlilik teklifi için gitmiştik.Balon turunda gökyüzünde evlilik teklifimi organize etmiştim.Halen hatırladıkça mutlu olur.
    Öncelikle hangi tarihlerde gideceksiniz. Bölge ilkbahar ve sonbahar aylarında daha gezilebilir oluyor. Zira yazın çok sıcak. Gezilip görülecek yerler çok,internette fazlasıyla bulursunuz zaten. Yeme içme olarak çok büyük beklentiniz olmasın,mekanların dekorasyonları otantik olsa da yemekler bence vasatın bir tık üstü. En popüler yemek testi kebabı. Lakin bence aman aman lezzetli değil. Kendi yapımları şarapları da var onlar lezzetli ve uygun fiyatlı diyebilirim.
    Otel olarak bir çok seçeneğiniz var. Doğal mağaraların içindeki jakuzili odaları balayı için tercih edebilirsiniz. Sezonuna göre otel fiyatları değişiyor.
    Gitmişken balon turu yapın bence. Birde hakim bir tepeden güneşin batışını izleyin derim.
    Planlarınız hakkında biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.




  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Balayını 9 - 10 - 11 ekim 'de düşünüyorum. Otellere de etstur, tripadvisor gibi yerlerden baktım lakin çok fazla seçenek olduğu için karar veremedim. Otelden beklentim manzaralı bir terası ve jakuzi olması. Turlara katılmayı düşünüyorum . Oraya kadar gitmişken de balona binmemekte olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenji99 K kullanıcısına yanıt
    Size ve eşinize mutluluklar dilerim
    Göreme bölgesinde kalacaksanız Aydınlı Cave,Göreme inn,Cappadocia İnn,Grand Cave Suit gibi otelleri önerebilirim.Dediğiniz gibi birçok seçenek var. Bütçenize ve isteklerinize göre birini tercih edebilirsiniz,hizmet kalite olarak birbirlerine yakın oteller.
    Gideceğiniz dönem için hava durumunu mutlaka kontrol edin akşamları bölge serin olabiliyor.20-21 derece öğlen sıcaklığı olurken gece 7-8 dereceye kadar düşebilir.

    Göreme Milli parkı,Açık hava müzesi,Güvercinlik vadisini gezebilirsiniz.Ihlara Vadisi,Derinkuyu,Uçhisar,Aşk Vadisi,Selime Manastırı gibi çevre yörede(Ürgüp,Avanos,Göreme) de birsürü gezilecek yer var. Kendi aracınızla gidiyorsanız bence turlara katılmayın az çok gezilecek yerler belli.Sadece balon turu yaparsınız. Tabi aracınız yoksa turlar daha mantıklı olacaktır.

    İyi tatiller.




  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Göreme inn hotelden rezervasyon yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenji99 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim şimdiden iyi tatiller. Rezervasyonu acenta aracılığıyla yaptıysanız oteli arayıp balayı çifti olduğunuzu söylerseniz odanızı da ufak çaplı süslerler,eşinize de jest olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.