Adam son noktayı koymuş bundan daha estetik ve sağlam duran vücut görmedim. Proporsiyon tam istediğim gibi ince bel ve hayvan gibi kollar. Müthiş duruyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Eylül 2021; 21:9:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gördüğüm en sağlam vücut

-
-
fotoğrafta bence biraz oynama var
-
kıskanma consi noob
-
Bu vücudu böyle yapıp napıyolar sonra yarışmalara mı katılıyolar ben olsam gider özel kuvvetlere girerim onun dışında herşey için israf olur bu vücut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orduda önemli olan dövüş taktiği, becerisi. ben mesela bu adamı tek direkte deviririm çünkü dövüşçüyüm
sonra bi bombada kolun bacağın kopsun vücut gg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 14 Eylül 2021; 21:24:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B0B8B312Bfotoğrafta bence biraz oynama var
Sanmıyorum, Ifbb pro bu eleman
Yuh. Bence aşırı fazla yarın gitsin hulk olarak başlar.
quote:
Orijinalden alıntı: İdiyotloji
Bu vücudu böyle yapıp napıyolar sonra yarışmalara mı katılıyolar ben olsam gider özel kuvvetlere girerim onun dışında herşey için israf olur bu vücutMr Olympia'ya gidecek men's physique kategorisinden. 35 bin dolar ödül var ama kazanması çok zor. Kazansa ödülden ziyade sponsorluklardan servet yapar gerçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Eylül 2021; 21:31:33 >
Aşırı şişmanların vücudu nasıl işe yaramazsa aşırı kaslıların vücudu da işe yaramaz. İkisi de fazla kilo, kalbi boşa yoruyor; sebepsiz yere 3 kişinin aldığı kaloriyi alıyor. Eski Mısır'da piramit inşaatında çalışmıyorsa hiç gerek yok vücudu bu kadar şişirmeye. Zaten doğal yollardan bu kadar olması mümkün değil.
-
Havalı tüfek mermisi işler mi bunam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesaiAşırı şişmanların vücudu nasıl işe yaramazsa aşırı kaslıların vücudu da işe yaramaz. İkisi de fazla kilo, kalbi boşa yoruyor; sebepsiz yere 3 kişinin aldığı kaloriyi alıyor. Eski Mısır'da piramit inşaatında çalışmıyorsa hiç gerek yok vücudu bu kadar şişirmeye. Zaten doğal yollardan bu kadar olması mümkün değil.
Zevkine yapıyor adam + işi bu. Online personal coachluk satsa yeter zaten fazla fazla, başka bir şey yapmasına gerek yok
Size estetik gelebilir ya da gelmeyebilir, ilaç vardır veya yoktur vs vs sonuçta çok büyük emek ve çalışma olmadan böyle bir vücuda ulaşılamaz. Kendini bu işe adamış olmak gerekiyor ki bu da yeterli değil. Sonuç olarak dışarıda çok karşılaşılabilecek bir fizik değil.
Askeri operasyona katılsa çok güzel hedef tahtası olur.
Ne kadar iri o kadar kurşun yeme ihtimali.
Bir de Mr Olympia birincisi 400k kazanıyor. Equals 3.5M TL
O yaşta daha fazla hacim yapmadan nasıl mr olympia'ya gidecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Eylül 2021; 22:17:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RindamanAskeri operasyona katılsa çok güzel hedef tahtası olur.
Ne kadar iri o kadar kurşun yeme ihtimali.
Bir de Mr Olympia birincisi 400k kazanıyor. Equals 3.5M TL
O yaşta daha fazla hacim yapmadan nasıl mr olympia'ya gidecek?
O dediğin open category, en bilineni. Furkan men's physique'den katılacak
thelordcommander0456youtube
An Olympian born again. A leader among chads and a God among normies. This is the pinnacle of human existence. The entirety of human evolution has led to this moment.https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DlQezinb283E&q=EgQuLZpEGMjyg4oGIhCtaQUsuBk86VhJeiou1FssMgFy -
Gokalaf da çok iyi ben onu daha çok beğeniyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ister inan ister inanma bunlar gibi olacağıma 50 kilo zargana olmayı tercih ederim
bana çok kötü geliyo ya nesini estetik buluyorsunuz aga
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezister inan ister inanma bunlar gibi olacağıma 50 kilo zargana olmayı tercih ederim
bana çok kötü geliyo ya nesini estetik buluyorsunuz aga
Ne dedin diye bloğu kaldırdım gene çok sağlam saçmalamışsın neden böylesin
aşırı fazla da olsa helal olsun emek var emek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X