Şimdi Ara

Gordion avm avea da iphone 5s 1549

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecerken gordum gordion avmde alt katta avea bayisinde iphone 5s 1549tl bilginiz olsun

Edit:Ankarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamar01 -- 1 Aralık 2015; 19:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 den çeklerle daha uyguna alınabiliyor.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/iphone-5s-16gb-apple-turkiye-garantilidir-P53714514

Ekleme: n11 %20 indirim çeki, çek satışta 40 lira. 200 Lira indirim sağlıyor. Yani 160 lira indirim olur. Ayrıca bonus kartınıza da 50 Lira puan veriyor n11. Bkm yi hiç kullanmadıysanız 20 Lira da oradan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 2 Aralık 2015; 0:19:04 >

• Gerçi doğru tarihi değeri var bu telefonun. Yoksa kim 1500 küsür versin.

• Ben gordugumu soyledim hocam belki alacak olan varsa degerlendirebilir. Bugun arkadasim gold rengini aldi
    Millet degisim cihazini 1500e sattigi ortamda iyi fiyat gibi geldi

• Hocam direkt peşin paraya veriyorlar mı ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Veriyorlar hocam niye vermesinler benim arkadasimda pesin aldi normalde gecerken gordum arkadasa soyledim direk geldi aldi.

• Yok faturaya kişi puanına göre falan işlem var mı diye sordum eğer stok da varsa güzel fiyat. Uğramak lazım.

Teşekkür ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1500 tl ye alabiliyorum isteyen sıcak fırsatçılara temin edebilirim istanbul sarıyerdenim 0 ürün 2 yıl garantili açılmamış jilatinli kvk genpa garantili buradan bir çok fırsattan yararlandım dileyen olursa 5s 16 gb 1500 tl
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Iyi fiyat gercekten. Sim kilit falan yoktur bunda degil mi? Sifir apple tr garantili degil mi?

Vatan gecen hafta 1800 e vermisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil gold rengi lazım bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kilit yok orjinal apple garantili adinizia faturali hocam. Avm icerisinde avea bayisi oyle dandik bir yer degil. Stok konusu hakkinda detayli bilgim yok ancak calisan arkadasa sordugumda her rengi getiririz dedi

• Katibim kullanıcısına yanıt
    Tanidiginiz varsa yada siz gidip alabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.