Şimdi Ara

GoPro ya Nasıl Mikrofon Bağlanır Anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize selamlar bugün kendi araştırmalarım sonucunda oluşturduğum bir sistemi sizlere anlatacağım. Gopro kullananlar olarak hepimiz biliyoruzki çok fazla dış ses kaydediyor ve çoğu zaman kendi sesimizi bile anlaşılamaz derecede kaydetmiş oluyoruz. Bende gopromu bir vlog kamera haline getirdim.

    Şimdi sizlere bunu nasıl yaptığımı açıklıyorum:
    1. Öncelikle bir adet mikrofona ihtiyacımız var video kameraların üzerinde takılan pofuduk mikrofonlardan. Jack girişi ve altında dslr makinalara takılmasını sağlayan kızağı olması yeterli.
    2. Daha sonra gopronun kendi ürünü olan çeviriciyi almamız gerekiyor. Fiyatı 250 lira civarı. Görevi ise cihazda bulunan şarj deliğini jack yuvasına çeviriyor aynı zamanda ses kartı görevi görüyor.
    3. Mikrofonumuz ve çeviricimiz olduğuna göre artık sesleri kaliteli kaydedebilir cihazımız. Fakat gopronun üstünde kızak mevcut olmadığı için diğer adı mounttur mikrofonuda diğer elimizle tutmamız gerekicek. Bunun çözümü ise çok basit aliexpressten 20$ civarına alınabilecek metal caselerden alıyoruz. Gopronun içine girdiği plastik caselerin metali olarak düşünebilirsiniz. Alırken dikkat etmemiz gereken nokta üstünde mount yani kızak girişi bulunması.
    4. Son olarak opsiyonel olarak aliexpressten sipariş vermişken bir adette monopod stick türkçesi kamerayı tutmanız için bir sopa tarzı birşey alırsanız çok rahat edersiniz ağılık sizi yormaz ve vloglarınızı çok rahat çekersiniz.

    Aşağıya bu anlattıklarımı yaptığım kameramın fotoğrafını koyuyorum. Hemen altınada ürünlerin detaylı kutu açılımını ve nasıl monte edileceğini çektiğim videoları paylaşıyorum umarım faydalı olabilmişimdir.


    GoPro ya Nasıl Mikrofon Bağlanır Anlatıyorum

    Ürünlerin Detaylı incelemesi


    Ürünlerin Montajı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuraktheBond007 -- 19 Kasım 2017; 22:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.