Şimdi Ara

Gopro soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Gopro Hero 4 Black kullanıyorum. İlk kez bu yaz deneyimleme fırsatı buldum ve inanılmaz hoşuma gitti. Fotoğrafçılıktan çok anlamam. FPS nedir, çözünürlük neye yarar yeni yeni çözüyorum. Ancak düz bir kullanıcı olarak gayet keyifli olduğunu söylemeliyim.

    Aparatları da yavaş yavaş topluyorum. Bugün de uzaktan kumanda siparişi verdim. Orijinal ürün değil, telesin markayı aldım. Fiyat çok daha uygundu 130 lira civarına geldi.

    Ancak bazı konularda yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki;

    1. Nasıl yaptıysam bir keresinde monopodla çekerken geri sayım ile fotoğraf çektiğini gördüm. 3-2-1 sayarak çekim yaptı. Daha sonra ne kadar aradıysam ayarlarda bulamadım. Böyle bir özellik var mı?

    2. Gopro'nun ios için güncellemesi gayet güzel. Gün içinde çektiğim onlarca fotoyu ve videoyu o uygulama ile makineye bağlanıp, telefonuma aktarıyorum. Ancak bazı foto ve videoların önizlemeleri görünmüyor. Yine telefona indirip bakabiliyorum ancak önizleme olmadığından istediğim fotoğrafı seçme imkanım olmuyor. Önizlemede fotoğrafın düşük çözünürlüklü ve küçük hali yerine sadece bir ! işareti görünüyor. Bunun nedeni ve çözümüne dair fikriniz var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.