Şimdi Ara

GoPro Hero 7 Black Piyasada En Uygun - 2599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioux

    youtube da gopro 7 vs s9+ ve diğerleri yanyana çekimleri mevcut. telefonlar bariz daha iyi çekiyor. + 4k 60 fps şu an çoğu üst segment telefon çekiyor. p30 kamerası gopro yu rencide eder. su altı çekimlerini samsung s7 den beri yapabilirsin. + telefona housing alarak diğerlerini yapabilirsin. kayak snowboard çekimleri 360 dönebilen gimble ile yapabilirsin. + bir iki seneye telefonlar suya vs daha da dayanıklı hale gelecek.
    Aksiyon kamerasının olayı farklı aslında. Normal insan için gereksiz. Ama ekstrem sporlarda aksiyon kameraları olmazsa olmaz durumda. Geçen günlerde Ölüdeniz'de yamaç paraşütünde kullandım mesela, uçuş kaydım oldu. Telefonuna güvenen arkadaşlar çıkartıp çekemediler bile. Gene bisiklet, motosiklet gibi alanlarda da çok kullanışlı aksiyon kamerası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatta 2450 TL olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum. fotoğraf-video çekimleri daha iyi olabilir ancak bildiğim hiç bir doğa sporcusu 7000 civarı para verdiği p30 prosunu veya iphone bilmemkaçını aksiyon çekimleri kulanmaz. dedim ya mağaralarda sürtünerek geçirmez vb. -zaten telefonlar yapıları itibarı ile kaska, kanadın ucuna vb takmaya uygun değiller. çekimi daha iyi olabilir. aynı şekilde +7000tl verip alabileceğin dslr sistem objektifi ile ile en gelişmiş telefonu "rencide eder" sorun şu ki neye ihtiyacın varsa ona yönelirsin. ve an itibarı ile aksiyon kamerası olarak go pro rakipsizdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.