Şimdi Ara

GoPro çalışanların yüzde 23'ünü işten çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • GoPro çalışanların yüzde 23'ünü işten çıkaracak
    Bir dönemin aksiyon kamerası pazarında tartışmasız hakimi GoPro yavaş yavaş maliyetleri taşıyamaz noktaya geliyor. En son 2024 yılında işçi çıkaran firma 2026 yılının sonuna kadar iş gücünün yüzde 23'ünü kesme kararı aldı.

GoPro küçülüyor

Yapılan açıklamaya göre 2025 mali yıl genelinde 9 milyon dolarlık zarar açıklayan firma, maliyetleri karşılayabilmek adına 631 olan çalışan sayısını 486'ya indirecek. Sigorta ve sağlık tazminatları da dahil firmanın 11.5-15 milyon dolar arasında tasarruf etmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.GoPro Fluid Pro AI tanıtıldı: 18 saat pil ömrü, AI ve dahası!

Bu yıl yapay zekâ tabanlı GP3 yongasını tamamlayacak olan firma, bu yongayı taşıyan kameralarını da yaz sonlarına doğru piyasaya sürmeyi planlıyor. Firma yıl genelinde pozitif beklentilerini korusa da özellikle Insta360 ve DJI gibi rakipler pazar payını büyütmeye devam ediyor.

Kaynak:https://www.engadget.com/cameras/gopro-to-lay-off-over-20-percent-of-staff-by-the-end-of-2026-131918779.html

• Yıllardır kimsenin ne kullandığına şahit oldum ne de duydum, o yüzden şaşırmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Sizin bir haber olmanız kullanılmadığı anlamına gelmiyor kaliteli görüntü işleyen nadir firmalardandır çokta popülerdir, biraz daha hızlı aksiyon alırlar ise pazar paylarını arttırırlar.

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Dediniz ancak, konvansiyonel medyada ve sosyal medyada tükettiğiniz bir çok medyada aksiyon kameraları kullanılıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.