evet beyler normalde benim googleda yaptıgım aramalar bellidir param yok sevgilim yok işsizim şu sorun bu sorun vs baya karalık şeyler aratıyorum okudugum şeylerde yıllardır 3 aşağı 5 yukarı aynı ,bıktım artık beyler bu yüzden bugun olaya yeni bir bakış açısı getirdim artık googlea her girdiğimde sanki bambaşka biri gibi davranıcam ve ciddi ciddi araştırma yapıp yazılan cevapları okuyacam mesela daha demin googlea yazdım sevgilim hemen evlenmek istiyor ben hazır değilim gibi bişey yazdım.bi dünya sonuç çıktı. halbuki ben en son bi kızla konusmayalı 1 yıl falan olmustur heralde neyse açtım başlıkları okudum. ne hayatlar var bee dedim. işimi görüp çıktım sonra çıktım bmw nin bazı modelleriyle mercedesleri karşılaştırdım. hangisinin araba tutuşu daha iyi hangisi daha hızlı vs yorumları okudum milietin. fiyatına değermi falan diye arattım. halbuki ben bu arabaları sadece korsan olarak indirdiğim araba yarışı oyunlarında görebiliyorum. gerçek hayatta ise her şeyi geçtim ehliyetim bile yok sanırım fikri anladınız beyler bu tür şeyler yaparak hayatıma yeni bir heyecan kattım.birkaç dakikalığınada olsa alıp sizi başka diyarlara götürüyor ,başka biriymişsiniz gibi oluyor tavsiye ederim beyler hocam? |
Bildirim