Şimdi Ara

googleda her gün başka biri gibi davranıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

normalde benim googleda yaptıgım aramalar bellidir

param yok sevgilim yok işsizim şu sorun bu sorun vs baya karalık şeyler aratıyorum

okudugum şeylerde yıllardır 3 aşağı 5 yukarı aynı ,bıktım artık beyler

bu yüzden bugun olaya yeni bir bakış açısı getirdim

artık googlea her girdiğimde sanki bambaşka biri gibi davranıcam ve ciddi ciddi araştırma yapıp yazılan cevapları okuyacam

mesela daha demin googlea yazdım sevgilim hemen evlenmek istiyor ben hazır değilim gibi bişey yazdım.bi dünya sonuç çıktı. halbuki ben en son bi kızla konusmayalı 1 yıl falan olmustur heralde

neyse açtım başlıkları okudum. ne hayatlar var bee dedim. işimi görüp çıktım

sonra çıktım bmw nin bazı modelleriyle mercedesleri karşılaştırdım. hangisinin araba tutuşu daha iyi hangisi daha hızlı vs yorumları okudum milietin. fiyatına değermi falan diye arattım.

halbuki ben bu arabaları sadece korsan olarak indirdiğim araba yarışı oyunlarında görebiliyorum. gerçek hayatta ise her şeyi geçtim ehliyetim bile yok

sanırım fikri anladınız beyler

bu tür şeyler yaparak hayatıma yeni bir heyecan kattım.birkaç dakikalığınada olsa alıp sizi başka diyarlara götürüyor ,başka biriymişsiniz gibi oluyor tavsiye ederim beyler

hocam?

@Kanatlandırmayan_Redbull

• daha demin şirketimin kar oranı %2 düştü bunu nasıl artırırım diye arattım

10 milyon dolar üstü hangi bankada tutulmalı diye arattım

çok eğlenceli hayatlar varmış beyler

şimdi de kız arkadaşımı bişeye ikna etmeye çalışacam ama o istemeycek nası çıkcaz işin içinden bakalım

• Bennde arada aynısını yapıyorum hocam. Hoş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.