Google Youtubeyi alt üst etti nedeni google+ kullanıcılarını artırmak olduğunu düşünüyorum
google ne saçmaladığının farkındamı acaba ?
Başıma ne geldiğini anlatayım. Bir gmail hesabı ile açtığım youtube hesabıma bugün girdiğimde alakasız bir yönlendirme ile karşılaştım. zaten bir youtube hesabı olan gmail adresim ile ikinci bir kanal açmam için yotuube beni bir sayfaya yönlendirdi.
bu yönlerdiği sayfada gmaildeki gerçek adım ve soyadımı alarak bu isim ile bir youtube kanalı açmama istiyor. Üstelik yeni bir kanal açmak istemiyorum seçeneği bile vermiyor. ne yaptıysam bu yönlendirmeden kurtulamadım. bu günlerde yapılan bu değişklikler nedeni ile olsa gerek youtubede profil resimleri görünmüyor ve hesaplar çok geç yükleniyor. youtube yeni kanallar açılmasına zorluyor bu yolla her bir youtube kanalına otomatik olarak google+ da açılmış oluyor çünkü ..
benim anladığım kadarıyla google son derece gereksiz bir şey olan google+ yı büyütmek için türlü türlü taklalar atıyor. elindeki gücü kullanarak zorla kendi sitesini büyütmeye üye yapmaya çalışmak son derece gereksiz ve etik olmayan davranışlarda bulunuyor..
Youtube'da g+'da paylaşanları göstermesi de buna örnek verilebilir.Başarısız olduklarını kabullenmemeleri bu tür sorunları ortaya çıkarıyor.
ALPARS
kullanıcısına yanıt
aynen. video yüklediğinde bakıyorsun google + yada gitmiş. artık bir şekilde yanıltarak google + da paylaş seçeneğinide aktif ettirmiş. yine yorum yazıyorsun g+ ya gidiyor. yorumu g+ da paylaş seçeneğini kaldırsan yotubede yaptığıun yorum en altlara gidiyor yorumun bir önemi kalmıyor.
nefret ediyorum google+'dan
Orjinal hesabımın üzerine farklı bir hesap açmıştım, dolayısıyla yeni bir google+ sayfası oluştu, rahatlıkla yorum yazılabiliyor sonuçta kendi boş google+ sayfasına gidiyor sizde öyle yapabilirsiniz
google plus önemlidir kullanmayı bilene çok şey katar öle demeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme